Ρόμα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-2: Στον τελικό οι “κόκκινοι διάβολοι” (hls)

Το εντυπωσιακό 6-2 του πρώτου αγώνα ήταν σχεδόν… απίθανο να ανατραπεί και η Ρόμα έμεινε απλά με τις εντυπώσεις στον δεύτερο ημιτελικό του Europa League, επικρατώντας 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολίμπικο".

Το εντυπωσιακό 6-2 του πρώτου αγώνα ήταν σχεδόν… απίθανο να ανατραπεί και η Ρόμα έμεινε απλά με τις εντυπώσεις στον δεύτερο ημιτελικό του Europa League, επικρατώντας 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολίμπικο”.

Όμως οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ενώ ο Καβάνι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκόραρε και στα δύο παιχνίδια ευρωπαϊκών ημιτελικών! Μάλιστα ο Ουρουγουανός επιθετικός ισοφάρισε ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 1957 και το οποίο κατείχε ο Τόμι Τέιλορ (είχε πετύυχει δύο στα δύο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης).

Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό με τον Καβάνι, η Ρόμα ισοφάρισε με τον Ντζέκο στο 57ο λεπτό και ο Κριστάντε στο 60ο λεπτό έκανε το 2-1 για τους Ρωμαίους. Ο Καβάνι ισοφάρισε σε 2-2 στο 68ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ο Ζαλέφσκι στο 83ο λεπτό έδωσε τη νίκη γοήτρου στη Ρόμα.

Ρόμα: Μιράντε, Πέρες (69′ Σαντον), Ιμπάνεζ, Σμόλινγκ (30′ Νταρμπό), Μαντσίνι, Κριστάντε, Μκιταριάν, Πελεγκρίνι, Πέδρο (76′ Ζαλέφσκι), Ντζέκο (76′ Μαγιοράλ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα (46′ Γουίλιαμς), Μπέιλι, Μαγκουάιρ, Σο (46′ Τέγιες), Φαν ντε Μπεκ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες (84′ Μάτα), Πογκμπά (64′ Μάτιτς), Καβάνι (73′ Ράσφορντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.