Έμερι : «Δολοφόνος ο Ομπαμεγιάνγκ, φαβορί η Άρσεναλ»

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ μίλησε για την πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του και δήλωσε χαρούμενος που εργάστηκε στην Άρσεναλ

Η Βιγιαρεάλ φιλοξενείται αύριο Πέμπτη (6/5) από την Άρσεναλ στο πλαίσιο του δεύτερου μεταξύ τους ημιτελικού για το Γιουρόπα Λιγκ. Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο πρώην τεχνικός των Άγγλων και νυν των Ισπανών, Ουνάι Έμερι μίλησε για το παρελθόν του στην Άρσεναλ, τον Ομπαμεγιάνγκ, καθώς επίσης και για τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο στρατόπεδο της Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

«Επιστρέφω σε ένα υπέροχο γήπεδο, είναι ντροπή που δεν υπάρχει κοινό, θα το ήθελα. Επιστρέφω με την ιδέα να απολαύσω ένα υπέροχο παιχνίδι, με σεβασμό στην Άρσεναλ και με την ιδέα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Θα ήθελα να ξεπεράσω τους ημιτελικούς με τη Βιγιαρεάλ και τώρα αυτό είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό επικεντρώνομαι σε αυτό και αφήνω τα συναισθήματά μου στην άκρη.

Η εμπειρία μου σε αυτή τη διοργάνωση είναι ότι ο δρόμος είναι όμορφος, αυτό που μένει είναι αυτό που έχεις ζήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια ιστορική και υψηλού επιπέδου ομάδα. Συνεχίζω να λέω ότι είναι το φαβορί. Η Άρσεναλ είναι μια σταθερή ομάδα, ικανή να εκμεταλλευτεί τους χώρους και που ξέρει πώς να διαχειριστεί το παιχνίδι. Πρέπει είμαστε ανταγωνιστικοί στα 90 λεπτά. Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι… δολοφόνος και θα είναι πάντα. Εάν είναι σε καλή στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Τον γνωρίζω πολύ καλά και προσπαθούμε να δούμε πώς θα τον σταματήσουμε. Θα παίξουμε με υπερηφάνεια και θα υπερασπιστούμε μια ιστορία τόσο όμορφη όσο αυτή της Βιγιαρεάλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.