Europa League: Συνολικά 589 γκολ σε 195 ματς, ένα κάθε 31’

Στα 195 παιχνίδια του Europa League έχουν σημειωθεί συνολικά 589 γκολ, μετά και τα πρώτα παιχνίδια για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στα 195 παιχνίδια του Europa League έχουν σημειωθεί συνολικά 589 γκολ, μετά και τα πρώτα παιχνίδια για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Έχουν μπει έως τώρα 3,02 γκολ σε κάθε αναμέτρηση ή, διαφορετικά, ένα γκολ κάθε 31 λεπτά, με τα περισσότερα (112) να έχουν σημειωθεί στο χρονικό διάστημα 61΄-75΄, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της UEFΑ.

Η Άρσεναλ έχει την καλύτερη επίθεση (28 γκολ), η Τότεναμ (έχει αποκλειστεί) τις περισσότερες προσπάθειες (170), η Χοφενχάιμ (έχει αποκλειστεί) τις πιο πολλές προσπάθειες στην εστία (67), ενώ η Σλάβια Πράγας είναι η ομάδα που έχει υποπέσει στα πιο πολλά φάουλ (181).

Κορυφαίοι σκόρερ με επτά γκολ παραμένουν οι Γιουσούφ Γιατζίτσι της Λιλ (έχει αποκλειστεί), ο Πίτσι της Μπενφίκα (έχει αποκλειστεί) και ο Μπόρχα Μαγιοράλ (Ρόμα), ενώ τις πιο πολλές προσπάθειες προς την εστία (16) έχει ο Λίον Μπέιλι (Λεβερκούζεν/έχει αποκλειστεί).

Τις περισσότερες ασίστ (5) έχει «μοιράσει» ο Γκαλένο (Μπράγκα/έχει αποκλειστεί), ενώ τα πιο πολλά φάουλ (28) έχει κάνει ο Ντιέγκο Φαλτσινέλι (Ερυθρός Αστέρας/έχει αποκλειστεί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.