Άρσεναλ-Σλάβια Πράγας 1-1: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις (hls)

Στο τέλος κρίθηκε ο αγώνας της Άρσεναλ με την Σλάβια Πρ. (1-1). Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 86΄ με τον Πέπε, αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Χόλες

Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Σλάβια Πράγας, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς της Τσεχίας.
Στο 86΄ ο Πέπε έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χόλες με κεφαλιά – ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν δύο δοκάρια, ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με τη νίκη.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε για τους γηπεδούχους στο 28΄ όταν ο Σάκα ενώ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σλάβια, Όντρεγι Κόλαρ, σούταρε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα οι «κανονιέρηδες», μετά από σέντρα του Σεντρίκ και την κεφαλιά του Χόλντινγκ, έφτασαν για δεύτερη φορά κοντά στο γκολ, αλλά ο Κόλας με υπερένταση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Γουίλιαν με απ΄ ευθείας χτύπημα φάουλ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κόλαρ.

Σταδιακά η απόδοση των φιλοξενούμενων ανέβηκε και στο 58’ ήταν η πρώτη φορά που απείλησε η Σλάβια με τον Μπόριλ, αλλά ο Λένο με τα πόδια απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 68΄ για 2η φορά στην βραδιά, η τύχη γυρνάει την πλάτη στους παίκτες της Άρσεναλ καθώς ο Λακαζέτ σημαδεύει το οριζόντιο – αυτή τη φορά – δοκάρι.

Στο 76΄ ο Σέβτσικ με καλό πλάσε και από πλεονεκτική θέση στέλνει την μπάλα άουτ (πολύ κοντά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λένο) και ένα λεπτό αργότερα είχε την ευκαιρία να σκοράρει ο Ομπαγιέανκ αλλά από το συρτό που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε εκτός γηπέδου.

Στο 86΄ ο Πεπέ με ατομική προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Κόλαρ και να αναοίξει το σκορ, όμως οι Τσέχοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χόλες “πάγωσαν” το “Εμιρεϊτς¨”, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Λένο, Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Σέντρικ, Παρτέι (77΄Ελνέι), Τζάκα, Σάκα (77΄Πέπε), Γουίλιαν (73΄ Μαρτινέλι), Σμιθ-Ρόου (89΄ Θεμπαγιος), Λακαζέτ (77΄ Ομπαμεγιάνκ)

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Κόλαρ, Μπα, Ζίμα, Χολς, Μπόριλ, Ντόρλεϊ (69΄ Λίνγκρ), Προβόντ, Στάντσιου (84΄ Μάζοπουστ), Χρομάντα (46΄ Σέβτσικ), Ολαίνκα (86΄ Τραορέ), Σίμα (69΄ Κούχτα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.