Γκαρσία: “Ένα γκολ τα αλλάζει όλα” (vid)

Αποστολή Τιφλίδα: Μανώλης Βογιατζάκης Επιτακτική ανάγκη είναι νίκη για τη Δυναμό Τιφλίδας στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ τόνισε ο Αλέξ Γκαρσία.

Αποστολή στην Τιφλίδα: Μανώλης Βογιατζάκης
Επιτακτική ανάγκη είναι νίκη για τη Δυναμό Τιφλίδας στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ τόνισε ο Αλέξ Γκαρσία. Ο Ισπανός τεχνικός των Γεωργιανών γνωρίζει καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στην ρεβάνς του 1-0  και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια για πρόκριση.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς. Έχουμε χάσει 1-0, άρα χρειάζεται υπομονή. Θέλουμε τη βοήθεια των οπαδών μας στην μάχη που θα δώσουμε αύριο.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Περιμένουμε να έρθουν όλοι οι οπαδοί μας στο γήπεδο. Αυτά τα παιχνίδια δεν παίζονται με τα πόδια, αλλά με την καρδιά. Ο Κάρλος είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ και πρέπει να τον προσέξουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς και δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα.
 
Ξέρουμε τι μας περιμένει. Δεν ονειρευόμαστε πως θα είναι εύκολο ματς. Το 1-0 είναι δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά με ένα γκολ μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας και όλα είναι ανοιχτά»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!