Χοσέ Κάρλος: “Περνάμε…”

Ο Χοσέ Κάρλος εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ θα περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας και θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Ο Χοσέ Κάρλος εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ θα περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας και θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Ο Ισπανός μέσος μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» για το γκολ, που πέτυχε στον πρώτο αγώνα και για την μετεγγραφή του στην ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε για:

Πώς τον προσέγγισε η ΑΕΚ:
«Ήμουν στο χωριό μου όταν με πήρε τηλέφωνο ο μάνατζέρ μου και μου είπε ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ για μένα. Ήξερα ήδη ότι προπονητής της ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως επίσης γνώριζα πώς θα ήταν πολύ καλό για μένα να δουλέψω μαζί του. Τον ξέρω και με ξέρει από τότε που ήμουν σε μικρότερη ηλικία και είμαι βέβαιος ότι δουλεύοντας μαζί του μπορώ να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά. Αυτό έχει συμβεί και με πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές».

Για το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Ντιναμό:
«Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο η συνολική εικόνα μέσα στο παιχνίδι. Μου στρώθηκε η μπάλα και το πέτυχα. Φαντάζεστε τι θα λέγατε την επόμενη μέρα αν είχα χάσει από τα δύο μέτρα την ευκαιρία να πάρει η ομάδα μου τη νίκη; Άλλωστε, στην ΑΕΚ δεν ήρθα για να πετύχω μόνο ένα γκολ. Είμαι μόνο δύο μήνες στην ομάδα. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε πολύ για το πρωτάθλημα.

Είναι κάτι δύσκολο, όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, γιατί δεν ξέρουμε πώς μπορεί να εξελιχτούν οι αγώνες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά και έχουμε μεγάλη διάθεση να πετύχουμε σημαντικά πράγματα με την ομάδα. Χαίρομαι που βλέπω ότι έχω αυτή την αποδοχή από τον κόσμο κι ας είναι ακόμα πολύ νωρίς. Θα συνεχίσω να δουλεύω και ο κόσμος θα κρίνει πώς αποδίδω μέσα στο γήπεδο».

Για τον επαναληπτικό στην Τιφλίδα:
«Η κίνηση που έκανα βγάζοντας τη φανέλα στο γκολ με την Ντιναμό δεν ήταν ξέσπασμα έντασης, ήταν αυθόρμητος πανηγυρισμός για το πρώτο μου γκολ. Ένιωσα ωραία που το σκέφτηκα και πιο ωραία όταν είδα την άλλη μέρα τη φωτογραφία μου να παίζει παντού. Συνειδητοποίησα όμως ότι αν είχα χάσει από τα δύο μέτρα εκείνο το γκολ, πάλι εμένα, θα είχαν φωτογραφία (γέλια). Έχουμε ευθύνη μέσα στο παιχνίδι, όπως και την Πέμπτη στην Τιφλίδα. Αν αφαιρεθούμε έστω και λίγο και χαλαρώσουμε μπορεί να το πληρώσουμε. Το παιχνίδι γνωρίζουμε όλοι μας πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο.

Η είσοδος της ομάδας στους ομίλους είναι και από οικονομικής άποψης σημαντική, όπως και για εμάς τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον κόσμο. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ασχοληθούμε με τον αντίπαλο τόσο πολύ, αν και θέλει προσοχή στην άμυνά μας όταν η Ντιναμό εκδηλώνει αντεπιθέσεις. Το βασικό είναι να είμαστε ήρεμοι κάνοντας το παιχνίδι μας. Εμείς είμαστε η ΑΕΚ και δεν πρέπει να μας απασχολεί τι θα κάνει ο αντίπαλος. Δεν είμαι μέντιουμ να κάνω κάποια πρόβλεψη, πιστεύω όμως θα προκριθούμε και ελπίζω ότι αυτό θα συνοδευτεί και από ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τους οπαδούς της ομάδας:
«Τους είδα στο φιλικό με τη Χετάφε όσο και στο παιχνίδι με την Ντιναμό. Θέλω να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας, να μείνουν δίπλα μας ακόμα και στις άσχημες στιγμές αν αυτές υπάρξουν. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας όχι μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά όλη τη χρονιά, σε ανταπόδοση αυτή της στήριξης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.