Μπόλονι: “Χαρούμενος για το αποτέλεσμα”

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του με 2-0 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του με 2-0 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της nova τόνισε πως την ομάδα του την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ουκρανία για τον επαναληπτικό. 

“Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα του αγώνα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, καθώς οι αντίπαλοι μας έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, ενώ στην επανάληψη ελέγξαμε τον αγώνα. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι στην Ουκρανία. Ελπίζω κάποια μέρα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Λίγο αργότερα ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, “Μετά το 1-0 περίμενα το κέντρο μας να έχει 3-4 ποδοσφαιριστές και ο Γκαρσία με τον Αρίας δεν μπορούν να έχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος τακτικά ήμασταν καλύτεροι, με καλές και κακές στιγμές. Το τελευταίο που πρέπει να πω είναι ότι ο Γκαρσία δεν παίζει μπάλα από τύχη, η πάσα του στη φάση του γκολ ήταν καταπληκτική. Δεν ξέρω αν ήταν από την ατμόσφαιρα ή την υγρασία, αλλά δεν σήμερα δεν ήμασταν σε καλή φυσική κατάσταση. Είναι πολλά αυτά που θέλουμε να κάνουμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ήμουν χαρούμενος για δέκα λεπτά που επέστρεψε ο Κοντρέρας και τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Λάζαρ, αλλά δεν είναι έτοιμος. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο Κλάους, αλλά δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονό του. Μου άρεσε περισσότερο όπως έπαιξε στο δεύτερο. Τα συναισθήματα έρχονται και φεύγουν. Δεν αλλάζω αυτά που είπα. Δεν αλλάζω τα σχέδιά μου, κοιτάζω γύρω μου και δεν βρίσκω λύσεις. Ξέρω τι μπορούν να προσφέρουν ο Βιεϊρίνια και ο Αθανασιάσης, δεν ξέρω ποια είναι η ακριβής θέση του Φωτάκη, ενώ δεν θέλω να πω κάτι για τον Ρομπέρ ή τον Γεωργιάδη.

Πρέπει να ετοιμάσω μία ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς χωρίς όμως να υπάρχουν ακόμη τα κατάλληλα εργαλεία. Ίσως πρέπει να μιλήσω με τον Κωνσταντινίδη και να τον πείσω να… παίξει. Να ξέρετε ότι καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αυτό που θέλω από την ομάδα είναι αυτό που θέλουν και οι φίλαθλοι. Δουλέυουμε πολύ με όλους τους παίκτες. Δουλεύουμε για να ανεβάσουμε το επίπεδο των ποδοσφαιριστών, αλλά αυτό κάποιες φορές δεν είναι αρκετό”.

Ο Λίνο που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, είπε, “Αφιερώνω το γκολ στον Κοντρέρας και στην οικογένειά του. Ο Πάμπλο γύρισε κοντά μας αλλά έχει αυτό τον μικροτραυματισμό που ελπίζω να μην είναι σοβαρός», τόνισε ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε ότι «με την Καρπάτι δεν τελειώσαμε. Πάμε στην Ουκρανία να δείξουμε την αξία μας σε ένα δεύτερο παιχνίδι που θα είναι διαφορετικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.