Κάτοικος Ισραήλ και “άρρωστος” με το τριφύλλι!

Είναι τρελός, φανατικός είναι. Panathinaikos! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά στο Ισραήλ συναντήσαμε έναν απίστευτο τύπο.

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Είναι τρελός, φανατικός είναι… Panathinaikos! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά στο Ισραήλ συναντήσαμε έναν απίστευτο τύπο. Ο Σιμόν είναι Ισραηλινός, μόνιμος κάτοικος Τελ Αβίβ και «άρρωστος» με το τριφύλλι! Τον συναντήσαμε στο γήπεδο της Μακάμπι, όπου βρέθηκε για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό!

Ο Σιμόν φορούσε μπλούζα που έγραφε «Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ», παρακολουθεί τα ελληνικά σάιτ για να μαθαίνει τα νέα των «πρασίνων» και έχει δώσει το «παρών» σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Μάλιστα δεν υποστηρίζει καμία άλλη ομάδα, ούτε στο Ισραήλ, και πανηγυρίζει σαν. τρελός τις επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι, με πιο πρόσφατη εκείνη του τελικού της Βαρκελώνης.

Πάντως, το… μικρόβιο των Ισραηλινών με τον Παναθηναϊκό μόνο φετινό δεν είναι. Ο θαυμασμός και η αγάπη τους κρατά από τον final four του 1994 στο Τελ Αβίβ, όπου είχαν μείνει έκπληκτοι από την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, φίλοι της Μακάμπι είχαν ιδρύσει ακόμη σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ… κάνοντας τη διαφορά!

Η σχέση αγάπης μάλιστα μεγάλωσε με την παρουσία του Γιτζάκ Σουμ στον πάγκο της ομάδας και την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2003-04.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.