Ιβανίρ: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μότι Ιβανίρ στη συνέντευξη τύπου ενόψει τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και τόνισε πως η Μακάμπι έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στη φάση των ομίλων.

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μότι Ιβανίρ στη συνέντευξη τύπου ενόψει τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και τόνισε πως η Μακάμπι έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στη φάση των ομίλων. Επίσης ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» δεν είναι Ολυμπιακός και ο αγώνας αυτός διαφέρει από τον περσινό με τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη ο άσος των Ισραηλινών, Νιβάλντο άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και μίλησε και για τη δική του αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιβανίρ:

Πέρσι σε ένα αντίστοιχο ματς η Μακάμπι απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Φέτος έχετε το αιώνιο αντίπαλό του. Θα ακολουθήσετε την ίδια συνταγή ή έχετε εντοπίσει κάποια διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού; «Ότι έγινε πέρσι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει φέτος. Πέρσι η Μακάμπι ήταν μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι Παναθηναϊκός. Και φέτος η ιστορία είναι εντελώς διαφορεετική.

Εχετε δει τον Παναθηναϊκό σε dvd, ποια πιστεύετε ότι είναι τα μειονεκτήματά του; Που μπορείτε να τον χτυπήσετε; «Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει μειονεκτήματα».

Πόσο έτοιμοι είστε; «Εχουμε ελπίδες για  να περάσουμε. Και πριν και μετά τηνπροετοιμασία κάναμε καλή δουλειά. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Εχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αν αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό θα είμαστε πολύ χαρούμενοι και μπορώ να σας πω ότι από φέτος κοιτάμε πολύ μακριά και στην Ευρώπη».

Στη Μακάμπι είναι πολύ σημαντικό να κάνετε μία καλή αρχή. Πόσο σίγουροι αισθάνεστε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό; «Εχουμε αυτοπεποίθηση. Συνεχίζουμε μία καλή δουλειά. Και η διοίκηση πρέπει να είναι χαρούμενη για τη δουλειά που κάνουμε. Προχωράμε καλά, δουλεύουμε καλά, άρα γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να τα πάμε πολύ καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Ξέρουμε ότι ο Ισραέλεβιτς είναι τραυματίας και δεν θα παίξει. Θα βάλετε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα; «Δεν είναι θέμα ατόμων ή όχι. Θα παίξουν οι καλύτεροι και αυτοί που έχουν δείξει ότι μπορούν και έχουν τις δυνατότητες για να σταθούν. Και μπορώ να πω ότι δεν έχουμε μόνο νέους παίκτες, αλλά ένα κράμα παλιών και νέων, όπως ο Κολαούτι, ο Νιβάλντο και άλλοι, στους οποίους θα προστεθούν και τα νέα παιδιά προκειμένου να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο.»

Πως κρίνετε τη φυσική κατάσταση της ομάδας. Σε τι ποσοστό βρίσκεται η ομάδα σας; Θα κάνετε κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις στην πορεία; «Είμαστε κατά το 90% έτοιμοι και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αύριο. Ο βασικός μου σκοπός ήταν να προστατεύσω κάποιους παίκτες και γι’ αυτό τους προφύλαξα. Σε ότι αφορά τώρα το ρόστερ σίγουρα θα χρειαστούμε περαιτέρω ενίσχυση με τουλάχιστον έναν παίκτη ακόμη».

Λίγο πριν το τέλος, ο τεχνικός της Μακάμπι πήρε μόνος του το μικρόφωνο και είπε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται η κηδεία του Σμουέλ Μελίγκα, ενός ποδοσφαιριστή που προσέφερε πάρα πολλά στον σύλλογό μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια στους οικείους του και να τους πω ότι αμέσως μετά την προπόνηση θα τους επισκεφθούμε για να τους εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιβάλντο:

Τι πιθανότητες πρόκρισης δίνεις στη Μακάμπι Τελ Αβίβ; Είναι ο Παναθηναϊκός το φαβορί; «Για αύριο υπάρχουν πιθανότητες και για τις δύο ομάδες. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα».

Πόσο έτοιμος είσαι γι’ αυτόν τον αγώνα; «Είναι σημαντικό ματς. Αυτό που θέλουμε είναι ένα καλό αποτέλεσμα αύριο για να μπορέσουμε να δούμε με μεγαλύτερη ηρεμία το παιχνίδι της Αθήνας».

Πέρσι ήσουν τραυματίας κι αυτό αποτέλεσε μεγάλη έλλειψη για την ομάδα. Σε τι κατάσταση είσαι πλέον; «Δεν μπόρεσα πέρσι να βοηθήσω πολύ. Φέτος είμαι σε καλύτερη κατάσταση και θέλω να βοηθήσω πολύ με την εμπειρία μου την ομάδα να πάρει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.