Έφτασε η Καρπάτι

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τρίτη η αποστολή της Καρπάτι.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τρίτη η αποστολή της Καρπάτι. Οι Ουκρανοί έφτασαν συνοδεία περίπου τριάντα οπαδών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Υπήρξαν αντεγκλήσεις των οπαδών της ουκρανικής ομάδας, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τους έγιναν συστάσεις. Όπως τους τονίστηκε, θα πρέπει να μην προκαλούν κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Όλεκ Κονόνοφ τόνισε κατά την άφιξη της αποστολής στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε μία χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση στις αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και για αυτό ήρθαμε δύο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να εγκληματιστούμε στις συνθήκες που επικρατούν εδώ».

Τέλος, ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας τόνισε: «Αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνουμε παιχνίδι για το ουκρανικό πρωτάθλημα και θα μεταβούμε κατευθείαν εκεί. Έτσι, ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.