Τσίζικ: «Εχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ»

Η Μακάμπι Χάιφα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League, αναμέτρηση για την οποία μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «arenafm» ο γενικός διευθυντής της Μακάμπι Χάιφα, Ιταμαρ Τσίζικ

Η Μακάμπι Χάιφα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League. Ο «Δικέφαλος» ετοιμάζεται – για πρώτη φορά φέτος σ’ ευρωπαϊκό αγώνα – μαζί με τον κόσμο του να υποδεχτεί τους Ισραηλινούς για την τρίτη αγωνιστική την μεθεπόμενη Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας στις 20.05, αναμέτρηση για την οποία μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «arenafm» ο γενικός διευθυντής της Μακάμπι Χάιφα, Ιταμαρ Τσίζικ. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αναιρέσει την ποινή που επέβαλε στον ΠΑΟΚ:
«Είμαστε χαρούμενοι. Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Εχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και με άλλες ομάδες από την Ελλάδα. Πήραμε τα 200 εισιτήρια στην αρχή  και τα έχουμε εξαντλήσει. Θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο  για να οργανώσουμε τις πτήσεις. Ξέραμε από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ μας δίνει 1.500 εισιτήρια. Τώρα δεν ξέρω αν μπορέσει να έρθει τόσο κόσμος. Πρέπει μέσα σε πέντε μέρες να οργανώσουμε τις πτήσεις. Πάντως  για το παιχνίδι με την Αλκμάαρ που είχαμε χρόνο, έχουμε 3000 αιτήματα από φιλάθλους που θέλουν να πάνε στην Ολλανδία».

Για την προετοιμασία της Μακάμπι Χάιφα εν όψει του ΠΑΟΚ:
«Θα έρθει ένας σκάουτερ για να δει το ματς με τον Αστέρα. Το γνωρίζει ο ΠΑΟΚ. Από τον ΠΑΟΚ δε μας ζήτησαν να έρθει κάποιος. Αλλά όταν κι εφόσον το ζητήσουν είναι καλοδεχούμενοι».

Για το γήπεδο της Σαχτέρ με την οποία αγωνίστηκε η Μακάμπι Χάιφα:
«Το γήπεδο στην Αστάνα είναι καινούργιο. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και δεχθήκαμε δύο γκολ αλλά μετά καταφέρναμε να ισοφαρίσουμε. Είχε μηδέν βαθμούς Κελσίου αλλά είναι κλειστή η οροφή του γηπέδου. Συνεπώς μέσα στο γήπεδο ήταν καλή η θερμοκρασία ενώ ο χλοοτάπητας ήταν πλαστικός. Στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν ήταν κλειστή η οροφή και δεν ήταν αναγκαίο γιατί διατηρούν την θερμοκρασία, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει όταν πάει ο ΠΑΟΚ. Αν θα έχει κρύο ή χιόνι».

Για τον όμιλο γενικότερα:
«Ολα είναι ανοιχτά δεν ξέρω. Εχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμη. Το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη είναι σημαντικό όπως και η ρεβάνς στο Ισραήλ. Ελπίζουμε να έρθουν πολλοί  Ελληνες και θα τους καλωσορίσουμε. Αλλά όλα είναι ανοιχτά».

Η γνώμη του για τον ΠΑΟΚ:
«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και σε καλή κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει ισχυρή ομάδα αλλά πιστεύω ότι  θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι. Είναι δύσκολο για εμένα να προφέρω τα ονόματα αλλά ξέρω ότι έχει καλούς παίκτες στην μέσο – επιθετική γραμμή».

Για την κατάσταση στο Ισραήλ:
«Ολα είναι ακριβώς όπως στην Θεσσαλονίκη. Επικρατεί η μεσογειακή ατμόσφαιρα. Είναι όλα καλά. Δε βρέχει, έχει καλή θερμοκρασία και νομίζω ότι όταν έρθει ο ΠΑΟΚ οι συνθήκες θα είναι ίδιες», κατέληξε ο κ. Τσίζικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.