Έδειξε “Χ”αρακτήρα η Μακάμπι (video)

Χωρίς νικητή έληξε και το άλλο παιχνίδι του 12ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ. Σαχτέρ Γκαραγκάντι και Μακάμπι Χάιφα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο "Αστάνα Αρένα".

Χωρίς νικητή έληξε και το άλλο παιχνίδι του 12ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ. Σαχτέρ Γκαραγκάντι και Μακάμπι Χάιφα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο “Αστάνα Αρένα”. Οι Καζάκοι κρατούσαν το ματς στα χέρια τους καθώς απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και να πάρουν αμφότερες οι ομάδες τον πρώτο τους βαθμό στο γκρουπ.

Η Σαχτέρ είχε τα ηνία από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά μετά από τη δυναμική της είσοδο δεν ακολούθησε ανάλογη συνέχεια. Το ματς δεν είχε ρυθμό μέχρι και τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ. Ο Φινοντσένκο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 40′ και ο Ταράσοφ με διαγώνιο σουτ στο 45′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το σαφέστατο προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου μέρους έκανε πιο εύκολο το έργο της Σαχτέρ. Οι Ισραηλινοί, ωστόσο, είχαν διαφορετική άποψη. Μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να παλέψουν και με τον προπονητή τους, Μπενάντο, να πετυχαίνει… διάνα στις δύο αλλαγές που έκανε στην ανάπαυλα. Γιατί;

Διότι ο Εζρά και ο Τούργκεμαν, οι οποίοι αντικατέστησαν στο 46′ τους Ραϊγιάν και Ντλοβού αντίστοιχα, ήταν και οι σκόρερ των δύο γκολ. Ο πρώτος μείωσε στο 54′ με σουτ απ’ την περιοχή, ο δεύτερος ισοφάρισε στο 79′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ένα υπέροχο γκολ από μακρινή απόσταση.

Σαχτέρ Γκαραγκάντι (Βίκτορ Κουμίκοφ): Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Βασίλιεβιτς, Μαλίι, Ταράσοφ (66′ Μπαϊζάνοφ), Ντζίντιτς, Γκαζαριάν (90’+3′ Μουρταζάεφ), Βίτσιους, Κάνιας, Κιζνιτσένκο, Φινοντσένκο (79′ Νταραμπάεφ)

Μακάμπι Χάιφα (Αρίκ Μπενάντο): Σαράνοφ, Τσότσαλιτς, Γκαμπάι, Γκολάσα, Ράγιο, Γιαντίν, Ταβάτα, Πιλιάφσκι, Αμπουχατζίρα (77′ Βερέντ), Ντλοβού (46′ Τούργκεμαν), Ραϊγιάν (46′ Εζρά) 

Διοργάνωση: Γιουρόπα Λιγκ
Όμιλος: 12ος
Αγωνιστική:
Γήπεδο: “Αστάνα Αρένα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.