Απ’ το «Ζερλάν»… στο σπίτι της (video)

Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Λιόν στη Γαλλία και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Europa League, με... απώτερο στόχο τον τελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στο γήπεδό της.

Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Λιόν στη Γαλλία και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Europa League, με… απώτερο στόχο τον τελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στο γήπεδό της. Ο Μπονούτσι στο 84′ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο «Ζερλάν» με σουτ απ’ τη μικρή περιοχή μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων.

Η Ολιμπίκ αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, η Γιουβέντους με αρκετές απουσίες και το πρώτο ημίχρονο μόνο δάφνες ποιότητας δε διεκδικεί. Οι Γάλλοι ήταν λίγο πιο δραστήριοι, αλλά μεγάλη ευκαιρία δε σημειώθηκε ούτα στα καρέ του Μπουφόν, αλλά ούτε και σ’ αυτά του Λόπες.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή η «Μεγάλη Κυρία» άρχισε να ψάχνει το εκτός έδρας γκολ που θα την έκανε απόλυτο φαβορί. Το βρήκε προς το τέλος του ματς κι ενώ είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες νωρίτερα, με κορυφαία ένα άστοχο σουτ του Βούτσινιτς από απόσταση ενός μέτρου! Ο Μαυροβούνιος αντικατέστησε αναγκαστικά τον Τέβες, ο οποίος, πάντως, δεν πρέπει να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Λιόν (4-2-3-1, Γκαρντ): Άντονι Λόπες – Τολισό, Κονέ, Ουμτιτί, Μπεντίμο – Φερί, Γκοναλόν – Μαλμπράνκ (86′ Φεκίρ), Μβουεμπά, Λακαζέτ (75′ Γκομίς) – Μπριάντ (89′ Ν’ Τζιέ)

Γιουβέντους (3-5-2, Κόντε): Μπουφόν – Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι – Ίσλα (78′ Λίχτσταϊνερ), Πίρλο, Ασαμόα, Πογκμπά, Μαρκίζιο – Οσβάλντο (62′ Τζιοβίνκο), Τέβες (56′ Βούτσινιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.