Φτου σου ρε… μπάλα (video)

Αγγιξε το όνειρο, αλλά το δοκάρι (86' ο Ναπολεόνι) του στέρησε το θαύμα. Ο Ατρόμητος μπορεί να πέτυχε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη (2-0 επί της Αλκμααρ), όμως δεν τη χάρηκε αφού θα μπορούσε να είχε πετύχει την ανατροπή.

Αγγιξε το όνειρο, αλλά το δοκάρι (86′ ο Ναπολεόνι) του στέρησε το θαύμα. Ο Ατρόμητος μπορεί να πέτυχε την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη (2-0 επί της Αλκμααρ), όμως δεν τη χάρηκε αφού θα μπορούσε να είχε πετύχει την ανατροπή.

Η αλήθεια είναι πως οι Περιστεριώτες άργησαν να πιέσουν στα 31 λεπτά που είχαν απομείνει. Το σύνολο του Παράσχου ξεκίνησε να πιέζει από το 70 και μετά, με τον Ιγκλέσιας να βγαίνει πιο μπροστά. Μέχρι εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκεστεί σε σέντρες από τα δεξιά με τον Φυτανίδη.

Αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να απειλήσει ο Ατρόμητος και κάπως έτσι προήλθε το 2-0. Ο Ούμπιντες σέντραρε, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Καραγκούνης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Παράσχος έριξε στο παιχνίδι και τον Μπρίτο αντί του Ταυλαρίδη, καθώς έβλεπε πως  η Αλκμααρ είχε κλειστεί πίσω και προσπαθούσε μόνο να ροκανίσει το χρόνο. Ο Ιγκλέσιας βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ, όμως δεν σημάδεψε σωστά, ενώ και ο Φυτανίδης ανάγκασε τον Αλβαράδο σε δύσκολη απόκρουση.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία ο Ατρόμητος την έχασε στο 86′ με τον Ναπολεόνι να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι σε γυριστό σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά της περιοχής.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι και το μοναδικό λεπτό των καθυστερήσεων, που άδικα έδωσε ο διαιτητής, ο Ατρόμητος αντί να βγει όλος μπροστά και να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, είχε τέσσερις παίκτες πίσω. Ισως να βοηθούσε και η είσοδος του Καραμάνου για τα ψηλά, όμως ο Παράσχος δεν πραγματοποίησε 3η αλλαγή στο ματς.

Ετσι η Αλκμααρ έχοντας την τύχη στο πλευρό της, κατάφερε να πάρει την πρόκριση, που σίγουρα βάση εικόνας, δεν δικαιούταν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.