Ο νέος προπονητής των Σλοβένων, μίλησε για την ΑΕΚ αλλά και για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η ομάδα του.

Νέα σελίδα άνοιξε στην Τσέλιε, με τον Βίτορ Καμπέλος να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε τη θέση του Ιβάν Μαλέφσκι, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Καμπέλος στάθηκε κυρίως στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται καλύτερη συνοχή και μικρότερες αποστάσεις ανάμεσα στους παίκτες, ώστε να βελτιωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Παράλληλα έκανε σύγκριση με την περίοδο του Άλμπερτ Ριέρα, όταν – όπως ανέφερε – η ομάδα είχε μεγαλύτερη συνοχή μέσα στο γήπεδο.

Ο νέος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τσέλιε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόπερ. Παρά τις πρόσφατες απώλειες στο πρωτάθλημα, η ομάδα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας σημαντικό προβάδισμα από τους διώκτες της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι με τον Ριέρα η ομάδα ήταν πιο ενωμένη. Οι παίκτες, ήταν πιο κοντά ο ένας στον άλλον όταν έχτιζαν τις επιθέσεις. Τώρα νιώθουμε ότι η ομάδα έχει μεγαλύτερες αποστάσεις. Πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και χρειαζόμαστε περισσότερη ισορροπία. Αυτά είναι μερικά από τα κύρια πράγματα που παρατήρησα.

Πρέπει να βελτιώσουμε την ισορροπία της ομάδας, πρέπει να δημιουργήσουμε και να χτίσουμε περισσότερο το παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Νομίζω ότι αυτή είναι μια από τις κύριες διαφορές μεταξύ των όσων γίνονταν με τον Άλμπερτ Ριέρα στον πάγκο συγκριτικά με τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα με τον  Ιβάν Μαγιέφσκι»