Τι σχολίασε ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ στο 1-0 επί της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μεταξύ άλλων ο Φιλίπε Ρέλβας τόνισε πως:

«Έχω πάρα πολύ ωραία συναισθήματα. Είναι καταπληκτικό να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Δύο τα σημαντικά στοιχεία. Ένα πως κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και δεύτερον, ότι επικρατήσαμε έστω και με 1-0. Ευχαριστώ και τον κόσμο για τη στήριξή του, ήταν εξαιρετικός».

ΑΕΚ: Η μέρα κι η ώρα της ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Για το ότι φώναζαν το όνομά του μετά το γκολ: «Είναι κάτι το απίστευτο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Ένιωσα φανταστικά. Ήξερα πως αυτό το γήπεδο έχει αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά είναι διαφορετικό να το ζεις από μέσα. Δεν μπορούσες να ακούσεις τον συμπαίκτη σου στα δύο μέτρα».

ΑΕΚ: Ρέλβας όπως… Πιερό! – Το στατιστικό του Μάνταλου! (videos)

Για τη διαχείριση του ματς: «Υπάρχει δρόμος για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Προσωπικά αισθάνομαι υπέροχα από την πρώτη μέρα. Είμαστε ένα δυνατό γκρουπ. Στόχος μας το League Phase του Conference League».