Με ένα photo story που ανήρτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε τους φιλάθλους της σε Conference League mode αναδεικνύοντας την μεγάλη σημασία του αυριανού αγώνα με την Βίκινγκουρ. Οι φίλαθλοι απαιτούν πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του την Πέμπτη στις 22:00 στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό του αγώνα με τη Βίκινγκουρ (1-2). Οι “πράσινοι” έχουν ωψς αυτοσκοπό την πρόκριση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για ένα μεγάλο πισωγύρισμα που θα κάνει πολύ κακό στο πρεστίζ και την ψυχολογία της ομάδας.

Με ανάρτηση στα social media η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζει τους πάντες σε Conference League mode θέλοντας να δείξει ότι μόνο αυτό υπάρχει μπροστά και τίποτε άλλο στο μυαλό. Άλλωστε το ματς αυτό οι παίκτες του “τριφυλλιού” θα πρέπει να το προσεγγίσουν με σοβαρότητα “τελικού” και με απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό.

Στις φωτογραφίες είναι ο Ρουί Βιτόρια, ο Φίκαϊ, Ο Ντραγκόφσκι, ο Ίνγκασον, ο Ιωαννίδης, ο Κώτσιρας, ο Τζούρισιτς και ο Μλνατένοβιτς, ενώ σε κάποιες φαίνεται πως και ο Βαγιαννίδης όπως και ο Αράο συμμετέχουν στην προπόνηση. Το αν την έβγαλαν ολόκληρη και τίθενται στην διάθεση του Ρουί Βιτόρια θα εξακριβωθεί μετά από το δελτίο τύπου που θα δημοσιεύσει η ομάδα.

Στα σχόλια που συνοδεύουν το post είναι εμφανής η απαίτηση των φιλάθλων για πρόκριση απέναντι στην Βίκινγκουρ.