Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ 2-1: Ανατροπή ενός ημιχρόνου με Μπενραχμά και Αντόνιο (hls)

Η Άλκμααρ προηγήθηκε με τον Ρέιντερς, αλλά η Γουέστ Χαμ ανέτρεψε το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο με τα τέρματα των Μπενραχμά και Αντόνιο (2-1) και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa Conference League.

Η Γουέστ Χαμ φιλοξένησε στο «London Stadium» την Άλκμααρ για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Europa Conference League. Ο Πασκάλ Γιάνσεν επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους δύο Έλληνες, Χατζηδιάκο και Παυλίδη.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 13ο λεπτό για τους Άγγλους. Ο Μπενραχμά από το ύψος της περιοχής έκανε ωραίο σουτ στην κίνηση, αλλά ο Ράιαν εκτινάχθηκε στην αριστερή γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ. Στο 41′ οι Ολλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μάινανς βρήκε τον Ρέιντερς και εκείνος με φοβερό σουτ εκτός περιοχής αιφνιδιάσε τον Αρεολά για το 1-0 της Άλκμααρ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ Χαμ πίεσε για την ισοφάριση και στο 67′ ο Σούτσεκ κέρδισε πέναλτι από τον Ράιαν. Ο κίπερ της Άλκμααρ έκανε κακή έξοδο και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπενραχμά, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς. Στο 76′ ο Αντόνιο με κοντινό πλασέ νίκησε τον γολκίπερ των Ολλανδών για το 2-1 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η ρεβανς στην Ολλανδία μεταξύ Άλκμααρ και Γουέστ Χαμ είναι προγραμματισμένη στις 18 Μαΐου.

Οι συνθέσεις:

Γουέστ Χαμ (5-3-2, Ντέιβιντ Μόγιες): Αρεολά, Κρέσγουελ, Αγκέρντ, Ράις, Ζουμά, Κέρερ, Μπενραχμά (90′ Φορλάνς), Σούτσεκ, Πακετά, Αντόνιο (79′ Ινγκς), Μπάουεν.

Άλκμααρ (4-3-3, Πάσκαλ Γιάνσεν): Ράιαν, Μπεκαβάρα, Μπεουκέμα, Χατζηδιάκος, Ντε Βιτ, Κλάσι, Μάινανς, Ρέιντερς, Όντγκαρντ (68′ Λάχντο), Παυλίδης, Φαν Μπρεντερόντε (80′ Μιχαΐλοβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.