Europa Conference League: Προβάδισμα πρόκρισης για ΑΕΚ Λάρνακας και Λάτσιο! (hls)

Φτωχά σε θέαμα και γκολ τα τελευταία παιχνίδια της ημέρας στο Europa Conference League. Οι ΑΕΚ Λάρνακας, Παρτίζαν, Λάτσιο και Λουντογκόρεντς έκαναν το πρώτο «βήμα» πρόκρισης και στα επαναληπτικά παιχνίδια θέλουν να «κλειδώσουν» το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης.

ΑΕΚ Λάρνακας-Ντνίπρο: 1-0

Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχθηκε την Ντνίπρο για τα playoffs του Europa Conference League στην Κύπρο. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2′ δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή, με τον Τριτσκόφκσι, αλλά ο παίκτης δεν βρήκε τα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα ο Ράφα Λόπες εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση και η μπάλα «τράνταξε» το δοκάρι της Ντνίπρο.

Στο 84ο λεπτό ύστερα από ακόμη μία εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο, ο Γκαρθία μπήκε στη φάση και με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, για το 1-0 των Κυπρίων.

Λάτσιο-Κλουζ 1-0

Άσχημα άρχισε το ματς για τη Λάτσιο κόντρα στην Κλουζ. Οι Ιταλοί μόλις στο 16ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες, ο Πάτρικ ανέτρεψε τον Μπιρλιγκέα εκτός περιοχής και ο διαιτητής τον έστειλε στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τη Λάτσιο, οι γηπεδούχοι στο 45+4′ πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τρομερό σουτ στην κίνηση του Ιμόμπιλε.

Λουντογκόρετς-Άντερλεχτ: 1-0

Η Λουντογκόρετς άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό οι Τιάγκο και Ντεσπότοφ συνεργάστηκαν εξαιρετικά. Ο πρώτος με κεφαλιά έκανε το 1-0 κόντρα στην Άντερλεχτ, ύστερα από υπέροχη σέντρα του Βούλγαρου συμπαίκτη του.

Σέριφ-Παρτίζαν 0-1

Προβάδισμα στην αναμέτρηση Σέριφ – Παρτίζαν πήραν οι Σέρβοι. Στο 45ο λεπτό ο Γκόμες μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με πλασέ, το οποίο κόντραρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ύπερ της Παρτίζαν, όμως το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους Σέρβους.

Στο 51ο λεπτό ο Μπούγιασιτς έκανε… δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ταλάλ και ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του.

Με την ολοκλήρωση του 90άλεπτου ο Γκαρανάνγκα αποβλήθηκε για άσχημο πάτημα σε αντίπαλο του, όμως ο VAR πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα.

Η Παρτίζαν θα ταξιδέψει στην Μολδαβία για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στο Conference League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.