Στη Σόφια υπάρχουν δύο ΤΣΣΚΑ και η… νέα ανταγωνίζεται την original!

Δύο... ΤΣΣΚΑ συνυπάρχουν - όχι και τόσο αρμονικά - στη Σόφια και μάλιστα ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις για τους εγχώριους τίτλους.

Πόσο… πολύπλοκο μπορεί να γίνει το ποδόσφαιρο; Πόση διχόνοια μπορεί να υπάρξει σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο; Στη Βουλγαρία το αποκρουστικό παιχνίδι του “εμφυλίου” έχει… τερματιστεί, καθώς “συνυπάρχουν” δύο ΤΣΣΚΑ στη Σόφια και μάλιστα ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις για τους εγχώριους τίτλους.

Aυτή η κίνηση δεν άρεσε καθόλου σε μια μερίδα φιλάθλων της ΤΣΣΚΑ, οι οποίοι έδειξαν άμεσα την αντίδραση τους με την ίδρυση νέας ομάδας τον Ιούλιο του 2016! Το όνομα αυτής: ΤΣΣΚΑ 1948.

H… νέα ΤΣΣΚΑ άρχισε το ποδοσφαιρικό της ταξίδι από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, κέρδισε τη μια άνοδο μετά την άλλη και το 2020 πήρε την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία, όπου θα συναντούσε την… άλλη ΤΣΣΚΑ!

Πάντως η ΤΣΣΚΑ 1948 κατάφερε στην πρώτη της σεζόν να διεκδικήσει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του βουλγάρικου πρωταθλήματος, οκτώ βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Σόφιας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.