Σποράρ: “Έπρεπε να σκοράρω περισσότερο”

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την παρθενική του εμφάνιση στη Λεωφόρο μίλησε ο Άντρατζ Σποράρ μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας.

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την παρθενική του εμφάνιση στη Λεωφόρο μίλησε ο Άντρατζ Σποράρ μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας. Ο Σλοβένος επιθετικός δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι Πράσινοι, ενώ στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες του στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σποράρ:

«Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, αν είχα σκοράρει νωρίς ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, πιέσαμε στα πρώτα 60 λεπτά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, αν και παίξαμε στο τέλος με έναν τρόπο που δεν είναι δικός μας με μακρινές μπαλιές αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Δεν ξέρω γιατί αρχίσαμε τις μακρινές μπαλιές, δεν είναι ο τρόπος μας. Θα σταθώ όμως στην κούραση μετά το 60′. Όταν είδα τον κόσμο, ένιωσα εκπληκτικά ήταν κάτι μοναδικό για εμένα, τους δίνω το χειροκρότημά μου και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Είμαι χαρούμενος με τις ευκαιρίες και το γκολ αλλά για να είμαι ειλικρινής έπρεπε να σκοράρω παραπάνω σήμερα. Προχωράμε όμως. Πρέπει να χτίσουμε στον τρόπο που παίξαμε και να δείξουμε πόσο επιθετικοί είμαστε και πιστεύω πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.