Παναθηναϊκός: Με πίστη και τον κόσμο στο πλευρό του

Πανέτοιμος για να τα δώσει όλα στη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας και να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή είναι ο Παναθηναϊκός (20:30).

Οι “πράσινοι” θα υποδεχτούν την τσεχική ομάδα στο “Απ. Νικολαΐδης” στη ρεβάνς της ήττας τους 2-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και θέλουν να πάρουν μια μεγάλη πρόκριση. Το “τριφύλλι” θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον τιμωρημένο Παλάσιος, όπως επίσης και στον Βέρμπιτς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να καταλήγει σε ένα 4-3-3 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στην εστία, με τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουάνκαρ και Κώτσιρας θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν. Οι τρεις της επιθετικής γραμμής αναμένεται να είναι οι Αϊτόρ, Βαγιαννίδης και Σποράρ.

Από την άλλη πλευρά, η τσεχική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τους Μάντους, Ντούντερα, Ούσου, Καχαράμπα, Ντόρλεϊ, Χόλες, Τιεχί, Ολαγίνκα, Τραορέ, Σραντς και Λινγκρ.

Αν το “τριφύλλι” καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της τσεχικής ομάδας, τότε θα βρει απέναντί του στα play off του Europa Conference League τη Ράκοβ, η οποία νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Σπάρτακ Τρνάβα στην πρώτη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.