Άρης: Κλειστά χαρτιά από Μπούργος (pics)

Ο Χερμάν Μπούργος δεν ανακοίνωσε αποστολή για τη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (11/8, 21:00, NS Prime) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το ECL

Υπό ιδιαίτερες συνθήκες διεξήχθη η προπόνηση του Άρη την Τετάρτη (10/8) στο Νέο Ρύσιο, που ήταν η τελευταία πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πέμπτη 11/8, 21:00, NS Prime), στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League. Οι “κίτρινοι” προπονήθηκαν παρουσία χιλίων και πλέον φίλων της ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν να τους υποστηρίξουν ψυχολογικά εν όψει της σημαντικής συνάντησης που ακολουθεί.

Ο Χερμάν Μπούργος κράτησε και πάλι τα χαρτιά του κλειστά εν όψει της ρεβάνς, μην φανερώνοντας τα σχέδια για την ενδεκάδα που έχει κατά νου να παρατάξει. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής του Άρη δεν ανακοίνωσε ούτε αποστολή στο τέλος της διαδικασίας της προπόνησης.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ Άρης:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Maccabi Tel Aviv στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/08, 21:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Στην τελευταία προπόνηση ο κόσμος της ομάδας μας έδωσε δυναμικό παρών, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές και στέλνοντας μήνυμα στήριξης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (μετά την προπόνηση η αποστολή μετέβη στο ξενοδοχείο)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.