Μακάμπι Τελ Αβίβ: Φόρος τιμής στον Άλκη (pics)

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν την απογευματινή (10/8) προπόνηση της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", τίμησαν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού - Με 700 φίλους της στο πλευρό της η ισραηλινή ομάδα

Τη μνήμη του Άλκη Καμπανού τίμησαν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ το απόγευμα της Τετάρτης (10/8) πριν την προπόνηση της ομάδας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η αποστολή των Ισραηλινών μετέβη στο σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη και άφησε λουλούδια, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στη μνήμη του.

Αργότερα, η ομάδα της Μακάμπι προπονήθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπως ορίζουν οι κανονισμοί της UEFA για τους φιλοξενούμενους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Ισραηλινοί έτσι πήραν μια πρώτη γεύση από τον αγωνιστικό χώρο, όπου την Πέμπτη (11/8, 21:00, NS Prime) θα δώσουν τη ρεβάνς με τον Άρη για τον 3ο προκριματικό γύρο του ECL. Να σημειωθεί ότι την προπόνηση παρακολούθησε και ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, στη θύρα των φιλοξενούμενων στο “Κλεάνθης Βικείδης” την Πέμπτη (11/8) θα βρίσκονται 700 οπαδοί της ομάδας του Τελ Αβίβ, μετά την επικοινωνία που είχαν οι δύο διοικήσεις και τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.