Μπούργος: “Για να αποκλείσουμε την Μακάμπι, πρέπει να είμαστε τέλειοι!” (vid)

Ο Χερμάν Μπούργος σχολίασε με τον δικό του τρόπο τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει αύριο (11/8, 21:00, NS Prime) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την πρόκριση για τα πλέι οφ του ECL κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Χερμάν Μπούργος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες στη σημερινή (10/8) συνέντευξη Τύπου σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει ο Άρης την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην αυριανή (11/8, 21:00, NS Prime) μεταξύ των δύο ομάδων ρεβάνς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Ο Αργεντίνος προπονητής των “κίτρινων” κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό του πλάνο και σχολίασε γενικώς πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν ο ίδιος και οι παίκτες του τον αγώνα, για να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Αρχικά, ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος από την ένταση που βγάζει η ομάδα του στις προπονήσεις εν όψει της ρεβάνς. Απάντησε: «Ναι, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά».

Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει την πρόκριση, είπε: «Πρέπει να νικήσουμε! Για να συμβεί αυτό, πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις μετατρέψουμε σε γκολ».

Για τη δυναμικότητα του αντιπάλου σχολίασε: «Για να σχηματίσουμε μια εικόνα απέναντι σε ποια ομάδα παίζουμε, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Μακάμπι έχει 23 πρωταθλήματα και 23 Κύπελλα Ισραήλ, έχει 6 Σούπερ Καπ, έχει συμμετοχές σε όλα τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Για να αποκλείσουμε μια τέτοια ομάδα, πρέπει να φτάσουμε στο τέλειο αγωνιστικό επίπεδο!»

Για την μαζική παρουσία των φίλων του Άρη αύριο στο γήπεδο, είπε: «Αυτό που θα συμβεί αύριο είναι το ιδανικό! Όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι πολύ σημαντικός».

Για το στοιχείο που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στην πρόκριση, απάντησε: «Εάν βγούμε με νοοτροπία νικητή στο γήπεδο, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση!»

Για το αν σχεδιάζει αλλαγές εν όψει της ρεβάνς, τόνισε: «Θα δούμε αύριο τον τρόπο που θα αγωνιστούμε».

Γενικότερα, για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει ο Άρης την Μακάμπι, είπε: «Εμείς θα βγούμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη!»

Για τις οδηγίες που έχει δώσει στους παίκτες του για τον αγώνα, είπε: «Θα πω μόνο στους παίκτες πώς θα αντιμετωπίσουμε την Μακάμπι…»

Σχετικά με το ποιο είναι για τον ίδιο το ιδανικό σενάριο εξέλιξης του αυριανού αγώνα, απάντησε: «Το ιδανικό σενάριο είναι να νικήσουμε! Έχουμε προετοιμάσει τους παίκτες για την ανατροπή του σκορ της πρώτης αναμέτρησης».

Ερωτώμενος αν υπάρχει πίεση στην ομάδα εν όψει της ρεβάνς, είπε: «Η πίεση είναι δική μου. Θέλω να την αφαιρέσω από τους παίκτες μου».

Σε νέα ερώτηση σχετικά με τα πλάνα του εν όψει του αυριανού αγώνα, ήταν και πάλι φειδωλός: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι για τον τρόπο που θα παίξουμε αύριο. Θα τα δείτε όλα στο γήπεδο!»

Για το κλειδί της επιτυχίας, είπε: «Εμείς πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας! Όσο πιο πολύ δουλέψουμε, η τύχη θα είναι μαζί μας».

Και κατέληξε: «Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας για όλες τις γραμμές, όχι μόνο για την επίθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.