Χουστέτσκι: «Στη Λεωφόρο μας περιμένει… κόλαση»

Το σχόλιο του βοηθού προπονητή της Σλάβιας, Ζντένεκ Χουστέτσκι για το τι τους περιμένει στη ρεβάνς!

O Ζντένεκ Χουστέτσκι, βοηθός προπονητή στη Σλάβια Πράγας, μίλησε για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ανέφερε πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει μια… κόλαση, μιλώντας για την ατμόσφαιρα και υποστήριξε πως η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη!

«Αν κάποιος μας έλεγε πριν από το ματς ότι θα νικούσαμε με 2-0, θα το είχαμε πάρει σίγουρα! Η ρεβάνς είναι δύσκολη γιατί ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει εκεί. Θέλουμε οπωσδήποτε να κρατήσουμε το μηδέν. Όσο περισσότερο κρατάμε το μηδέν, πιστεύουμε ότι θα ανέβουν περισσότερο στο γήπεδο και μετά θα βρούμε την ευκαιρία να σκοράρουμε σε κάποιο από τα ημίχρονα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη Λεωφόρο και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού:«Φυσικά όλοι ξέρουμε το γήπεδο! Ας μην ξεγελιόμαστε από το γεγονός πως χωράει μόνο 16 χιλ. οπαδούς, είναι θερμοί και όταν βρίσκονται στο γήπεδο, γίνεται κόλαση. Δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία, πρέπει να μην επιτρέψουμε να δημιουργηθεί τέτοια ατμόσφαιρα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του:«Είναι πολύ λυπηρό, αλλά έτσι είναι ποδόσφαιρο. Το ξέρετε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να βασιστούμε στον Έβα (σσ. Έβερτον), ο Πρόβι (σσ. Λούκας Προβόντ) είναι επίσης τραυματίας. Θα δούμε αν ο Σέβα (σσ. Σέβτσικ) και ο Μόζες Ουσόρ θα πετάξουν μαζί μας, αλλά θα αποφασίσουμε επί τόπου αν θα μπορέσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα με τον Έβα, οπότε δεν θα πετάξει καθόλου μαζί μας και είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός που μπορεί να σκοράρει γκολ και να δημιουργήσει από τις στατικές φάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.