Ζαχάβι: “Η ομάδα με χρειαζόταν και χαίρομαι που μπόρεσα να τη βοηθήσω”

Οι δηλώσεις του Εράν Ζαχάβι μετά το παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Άρη

Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Εράν Ζαχάβι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά από 6 χρόνια. Ο 35χρονος επιθετικός και πρώτος, εν ενεργεία, σκόρερ, στην ιστορία της Μακάμπι γύρισε αυτό το καλοκαίρι στη Μακάμπι και -έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του- έπαιξε για πρώτη φορά.

Ήταν ο ένας από τους δύο σκόρερ της Μακάμπι στο παιχνίδι με τον Άρη με τον κόσμο της ισραηλινής ομάδας να του δείχνει την αγάπη του όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που τον αποκαλεί “βασιλιά” σε ένα πανό για αυτό. 

Μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που ξεπέρασε. Ο Ζαχάβι έκανε επέμβαση στο γόνατο, τον προηγούμενο Μάιο. 

“Έφτασα στην προετοιμασία της Ολλανδίας λίγο νωρίτερα από όσο έπρεπε και δεν έλεγξα τον εαυτό μου. Πήγα αμέσως στην προπόνηση με την ομάδα στο 100%, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν κατηγορώ κανέναν. Έκανα τρεις προπονήσεις με την ομάδα εκεί και υπήρξαν επιπλοκές. Είμαι ακόμα στη διαδικασία. Σήμερα η ομάδα με χρειαζόταν και χαίρομαι που μπόρεσα να τη βοηθήσω”. 

Πρόσθεσε: “Βασικά, πήγε σύμφωνα με το σχέδιο. Ήδη μετά από τρεις εβδομάδες ήμουν στο χορτάρι και προπονήθηκα τόσο στο Ντουμπάι όσο και στο Άμστερνταμ. Όλα ήταν φυσιολογικά. Ευτυχώς, αυτή είναι η πρώτη επέμβαση που έκανα στην καριέρα μου και δεν είχα την απαραίτητη εμπειρία με αυτούς τους τραυματισμούς. Πίεσα τον εαυτό μου λίγο υπερβολικά ως συνήθως, οπότε πήγαμε πίσω και ίσως ήταν προς το καλύτερο”.

Συμπλήρωσε: “Σχεδόν σκόραρα με ένα σουτ στο πρώτο άγγιγμα και θα μπορούσε να ήταν εκπληκτικό. Όλοι περίμεναν την επιστροφή μου. Ο κόσμος ήταν πολύ σημαντικός στην επιστροφή μου και είμαι χαρούμενος που είχαμε μια συναρπαστική στιγμή. Δεν υπάρχει κανείς πιο χαρούμενος από εμένα απόψε. Θέλω πραγματικά να βλέπω αυτή την ατμόσφαιρα στο Μπλούμφιλντ σε κάθε παιχνίδι εδώ. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή. Θέλω να ανταποδώσω στο χορτάρι”. 

Αναφέρθηκε στον Βλάνταν Ιβιτς και είπε: “Μέχρι τώρα έβλεπα την προπόνηση από το πλάι. Έχει υψηλές απαιτήσεις. Όσο προχωράμε, θα είμαστε καλύτερη ομάδα. Τελικά, η ενέργεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα ποδοσφαίρου. Έχουμε την ικανότητα να κάνουμε σπουδαία πράγματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.