Λουτσέσκου : «Δεν ήμασταν έτοιμοι και πληρώσαμε τα λάθη μας στα δύο ματς!» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και στα δύο ματς με την Λέφσκι. Τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν έτοιμοι για τα προκριματικά της ΟΥΕΦΑ (!) αναλαμβάνοντας πάντως την ευθύνη για τον πρόωρο αποπκλεισμό της από την Ευρώπη!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και στα δύο ματς με την Λέφσκι κι όχι μόνον σε αυτό της Τούμπας. Στάθηκε σε έναν καθοριστικό επίπεδο ανετοιμότητας – όπως το προσδιόρισε – της ομάδας για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, καθώς είπε πως γίνεται αυτό το καλοκαίρι μια μεγάλη αλλαγή στην ομάδα η οποία στην παρούσα χρονική στιγμή εμπόδισε κατά κάποιο τρόπο αυτό το επίπεδο ετοιμότητας για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ! Ο Ράσβαν Λουτσέσκου δεν δίστασε να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τον αποκλεισμό και γενικά το ότι έγινε στα ματς με την Λέφσκι!
«Πρέπει να πούμε πως μας στοίχησαν τα λάθη και στα δύο ματς με τη Λέφσκι κι όχι το ότι συνέβη απόψε στο γήπεδό μας! Κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε ακριβά. Είμαστε σε μια περίδο μεγάλων αλλαγών στην ομάδα. Υπάρχουν αλλαγές που ακόμα δεν έχουν φανεί ενώ προέκυψαν και τραυματισμοί κομβικής σημασίας για αυτά τα ματς. Χτίζουμε κάτι καινούργιο και αυτό δεν μας αφήνει στην παρούσα φάση να έχουμε μια ετοιμότητα τέτοια που να μας βοηθήσει για τα συγκεκριμένα ματς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τώρα από το να συνεχίσουμε τις αλλαγές ως το επίπεδο που θέλουμε..
Είχαμε παίκτες χωρίς προετοιμασία, θα παρουσιαστούν προβλήματα όπως αυτό της αποτυχίας να προκριθούμε. Ένα σπίτι δεν φτιάχνεται σε μία μέρα, έχουμε να διαχειριστούμε συναισθήματα και άλλες καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι μας. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι άλλο πηγαίνοντας σε άλλους στόχους».
Δεν πρέπει να κρατήσουμε τίποτα από αυτόν τον αποκλεισμό, δεν υπάρχει κάτι να μένει, αν θέλετε να βρείτε κάποιον υπεύθυνο συνολικά είμαι εγώ, όταν αλλάζεις ριζικά την ομάδα υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί μια τέτοια κατάσταση οπότε πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό.Δεν αλλάζει κάτι στο σχεδιασμό της ομάδας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι οι νέοι παίκτες και να μας δώσουν μία διαφορετική λογική».
Αναφορικά με τις δύο αποβολές πρέπει να πω ότι, στις στιγμές αναστάτωσης μπορούν να συμβούν τέτοιες καταστάσεις. Δεν ξέρω τι συνέβη αναφορικά με τον Βιεϊρίνια. Μας κόστισε το ότι κάναμε πολλά λάθη και όχι οι αποβολές. Στο δεύτερο παιχνίδι προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα όμως ξέρετε την πίεση αυτής της ομάδας, υπήρχε μία κατάσταση με πολλά νεύρα…
» είπε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος του ματς, μιλώντας στα κανάλια Novasports


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.