ΠΑΟΚ: Αποφασισμένος για την ανατροπή ο “Δικέφαλος” του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτος ματς, στη ρεβάνς με τη Λέφσκι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30 Novasports Prime).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και τους ζήτησε ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου να μεταφέρουν το άγχος στην πλευρά των Βουλγάρων. Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή, παρότι παραδέχεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Ίνγκασον και Κάργα στο κέντρο της άμυνας. Οι Λύρατζης και Ράφα Σοάρες θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κούρτιτς και Ντόουγκλας να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μπίσεσβαρ, Ντάντας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Νάρει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η βουλγαρική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τους Μιχαΐλοβ, Φαν Ντερ Κάαπ, Σούντμπεργκ, Κόρδοβα, Πετρίς, Τσουνάμι, Μιλάνοβ, Κράεβ, Ρονάλντο, Γουέλτον, Μπάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Θέσαρ Σότο Γράδο από την Ισπανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίκερ Ντε Φρανσίσκο και Κάρλος Αλβάρες Φερνάντες. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλεχάντρο Ρουίθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.