Λέφσκι: Η τελευταία “πρόβα” (pics&vids)

Αποστολή στη Σόφια
Με ελπίδα για την επιστροφή ενός εκ των πέντε τραυματιών και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της βουλγάρικης ομάδας

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του τεχνικού της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοϊλοφ πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο προπονητικό τεστ της επικείμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Με το θερμόμετρο πάνω από τους 31 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας μια αφόρητη κατάσταση και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τα βουλγάρικα ΜΜΕ, ο Βούλγαρος τεχνικός έχει ως βασικό “πονοκέφαλο” τις απουσίες των αμυντικών Κέλιαν φαν Ντερ Κάαπ, Βάντερσον Τσουνάμι, του μέσου Άντριαν Κράεφ και των επιθετικών Ιβελίν Ποπόφ, Ίλιαν Στεφάνοφ. Ο Ποπόφ μάλιστα, ήταν από νωρίς στο γήπεδο και προς έκπληξη των ανθρώπων της ομάδας έκανε τρέξιμο, στοιχείο που τους χαροποίησε ιδιαίτερα δίνοντας ελπίδες για τον αγώνα της Τούμπας στις 28/7.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από τους απόντες ο μοναδικός που συγκεντρώνει κάποιες ελάχιστες ελπίδες να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση είναι ο Ολλανδός αμυντικός, Κέλιαν φαν Ντερ Κάαπ.

Η βουλγάρικη ομάδα, δούλεψε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεών της επικεντρώνοντας στα της τακτικής, στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα ενώ το σύνολο της προπόνησης ήταν επιτρεπτό να το παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.