Στοϊλοφ: “Η χειρότερη κλήρωση, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχουμε φιλοδοξίες” (vid, pic)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Οι δηλώσεις του Στάνιμιρ Στοϊλοφ, του προπονητή της Λέφσκι εν όψει του πρώτου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Τον ΠΑΟΚ έχρισε φαβορί, ο προπονητής της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοϊλοφ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε πριν από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League aναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες της Λέφσκι. 

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Η ατμόσφαιρα εντός της Λέφσκι είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη. Το περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία. Μας έτυχε η χειρότερη κλήρωση, ο δυσκολότερος αντίπαλος λόγω δυναμικής. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πέρσι στην προημιτελική φάση, είναι το φαβορί αλλά τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσει το αουτσάιντερ. Θέλω οι παίκτες μου να παίξουν και να τα δώσουν όλα, να αποφύγουν τα λάθη”.

Για τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ είπε: “Είναι δύσκολο να αναλύσω τον ΠΑΟΚ με βάση τα φιλικά του παιχνίδια. Ξέρω ότι είναι μια πειθαρχημένη τακτικά ομάδα, παίζει βάσει του πλάνου του προπονητή της. Δεν θα πρέπει να κάνουμε το παραμικρό λάθος που θα δώσει δικαιώματα στον ΠΑΟΚ”.

Για τις απουσίες που έχει η Λέφσκι είπε: “Υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που είναι πολύ δύσκολο να παίξουν. Είναι απώλεια για τη Λέφσκι. Μία πεντάδα από ένα γκρουπ που βασίζεται η Λέφσκι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ρίξουμε το βάρος στον αγώνα και όχι στους τραυματίες. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, θέλουμε αύριο να έχουμε μια σοβαρή εκπροσώπηση στο γήπεδο, θέλω μία ομάδα να παλέψει στο γήπεδο. Είναι μία καλή ευκαιρία για τους νέους να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Θέλω να ξέρουν πως ο κόσμος θα τους χειροκροτήσει ό,τι και να γίνει αύριο. Είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν πράγματα στο γήπεδο. Βέβαια, μόνο με τον ενθουσιασμό του κόσμου δεν μπορούμε να κερδίσουμε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ”.

Αναφέρθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου και είπε: “Σέβομαι τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις επιτυχίες του, για τα όσα πέτυχε στον ΠΑΟΚ, για τη δουλειά του αλλά και εμείς έχουμε φιλοδοξίες. Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στα χαρτιά αλλά ας το δείξει στο γήπεδο. Αν δεν είχαμε φιλοδοξίες δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ…”.

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο λόγω των απουσιών, είπε: “Δεν υπάρχει σφίγγω τα δόντια και παίζω. Πονάνε. Από τους πέντε, ίσως μόνο ένας μπορεί να αγωνιστεί. Θα το δούμε αύριο. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο πλάνο μας, να βγούμε και να αγωνιστούμε περήφανα, να μην μας κυριεύσει το συναίσθημα και ο ενθουσιασμός λόγω Ευρώπης. Στο τέλος της ημέρας, αν έχουμε κάνει όλα αυτά που πρέπει, θα είναι σίγουρο ότι θα έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.