Άρης: Το στοίχημα (του) να κερδίσει τον χρόνο

Ο Χερμάν Μπούργος ήταν ξεκάθαρος για “δύο τελικούς” μιλώντας στη NOVA για τα παιχνίδια με την Γκόμελ μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό-Ο βαθμός της αγωνιστικής ετοιμότητας των νέων παικτών

Το Νο1 ζητούμενο για τον Άρη των 8 (με τον Ζερβίνιο πλέον που έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 13/7) νέων προσώπων είναι το πότε θα είναι έτοιμοι οι νέοι παίκτες για τα παιχνίδια που έρχονται.

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για “δύο τελικούς” για τα παιχνίδια του Άρη με την Γκόμελ. Τι έδειξε το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, στις 10 μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα από τη Λευκορωσία; 

-Μια προτίμηση του Αργεντινού τεχνικού στο 4-4-2. Με τους παίκτες δούλεψε και σε άλλα συστήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας, αυτή τη στιγμή φαίνεται να βάζει μπροστά το 4-4-2. 

-Οι αγωνιστικές αναφορές του Άρη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν είναι ξεκάθαρες. Ο Κουέστα στην εστία, ΦαμπιάνοΜπράμπετς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Ντουκουρέ ο ένας από τους δύο αμυντικούς μέσους, ο Μαντσίνι με τον Ιτούρμπε στα πλάγια και ο Πάλμα να πλαισιώνει τον Γκρέι

-Άρα, 7 παίκτες

-Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο αρχικό σχήμα ήταν επίσης ο Εμπακατά (δεξιός μπακ) και ο Πίρσμαν στα αριστερά. Μοιάζει αυτοί να είναι οι πρώτες επιλογές αλλά βέβαια εδώ, θα φανεί (κυρίως) από τα δεξιά με τον Οντουμπάτζο, αν θα υπάρξει η νέα προσθήκη. 

-Άρα 9 παίκτες.

Γκρέι χρειάζεται και αυτός τον χρόνο του αλλά μοιάζει να είναι επιλογή του Μπούργος να του δώσει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και να νιώσει γρήγορα βασικός. 

-Άρα 10 παίκτες

εντέκατος; Ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ντουκουρέ στους αμυντικούς χαφ; Και ο Ντιόπ και ο Νταμπό δείχνουν στοιχεία αγωνιστικής ποιότητας χωρίς ακόμη να είναι ακόμη έτοιμοι. Ο Ντιόπ έπαιξε μέχρι το 54’, ο Νταμπό έπαιξε μετά και είπε ότι θα είναι έτοιμος σε μιάμιση εβδομάδα για το παιχνίδι με την Γκόμελ. 

-Μόνο 3 παίκτες του Άρη έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι, ο Κουέστα, ο Φαμπιάνο και ο Μπράμπετς και ο Ντουκουρέ έπαιξε μέχρι το 81’. 

Άρης έχει ακόμη ένα παιχνίδι (με τον Ιωνικό) και τις προπονήσεις που μεσολαβούν. Με φανερές κάποιες σκέψεις του Μπούργος για την αρχή των επίσημων παιχνιδιών, μπήκε δυνατά και ο Καμάτσο.

-Καμάτσο… Έπαιξε περίπου μισή ώρα, σκόραρε και μπήκε σε άλλες τρεις φάσεις. Η πιο εντυπωσιακή από αυτές, η τρίπλα στον Άβιλα. Θα μπορούσε να “του βγει”, θα μπορούσε και όχι. Σημασία εδώ σε έναν παίκτη που ήρθε το προηγούμενο Σάββατο (9/7) και έπαιξε για πρώτη φορά, δύο μέρες μετά, στις 11/7, είναι ότι έχει τη διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες αμέσως, δίχως καιρό για χάσιμο.

-Το στοίχημα του Άρη είναι να κερδίσει τον χρόνο και θα φανεί τις επόμενες μέρες ποιοι θα έχουν τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.