Γκόμελ-Ντινάμο Μπρεστ 1-0: Επιστροφή στις νίκες για την αντίπαλο του Άρη (hls)

Μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, η Γκόμελ επικράτησε σήμερα (19/6) της Ντινάμο Μπρεστ εντός έδρας, επιστρέφοντας στις επιτυχίες

Πέντε αγώνες χωρίς νίκη ήταν πολλοί για την Γκόμελ, που βρήκε σήμερα (19/6) ξανά το δρόμο προς τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Η αντίπαλος του Άρη στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League επιβλήθηκε 1-0 στην έδρα της επί της Ντινάμο Μπρεστ και βρήκε πολύτιμο τρίποντο εν όψει της συνέχειας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σημείωσε ο Ρέιμοντ Αντεόλα στο 66ο λεπτό. Η Γκόμελ αγωνίστηκε με σχηματισμό 4-1-4-1 και ήταν καλύτερη της Ντινάμο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ήταν ουσιαστική στην τελική προσπάθεια, όμως, γι’ αυτό κι έμεινε στο φτωχό 1-0. Έστω κι έτσι, πάντως, πήγε στους 14 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας και βρίσκεται στη 10η θέση.

Ο Σαντόφσκι ήταν στην εστία της Γκόμελ, δεξιός οπισθοφύλακας ο Κουσίνσκι, αριστερός ο Παντία και δίδυμο κεντρικών αμυντικών οι Σοκόλ και Ματβέιτσικ. Μπροστά τους ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Κοστρόφ, και οι Μπάγκα (58’ Σόπβελ) και Αλεξίεβιτς στη μεσαία γραμμή. Ο Ποταπένκο ήταν δεξιά στο κέντρο, ο Αντεόλα αριστερά (84’ Ερμάκοβιτς) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάκας (65’ Γκογκολασβίλι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.