Στοΐλοφ: “Έτσι δεν αποκλείουμε τον ΠΑΟΚ!”

Καμπανάκι από τον προπονητή της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο ECL, Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, για την απόδοση της ομάδας του, μετά το σημερινό (18/6) πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε σήμερα (18/6) η Λέφσκι Σόφιας με την Σεπτέμβρι Σόφιας, στο πρώτο φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Μετά το παιχνίδι, που έγινε στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», ο προπονητής των “μπλε”, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, έκρουσε τον κώδωνα στους παίκτες του για την απόδοσή τους και ακούστηκε μέχρι τη… Θεσσαλονίκη!

“Είμαστε μακριά από την απόδοση που πρέπει”, δήλωσε αρχικά ο Στοΐλοφ. Και συνέχισε: “Νομίζω ότι οι νέοι παίκτες έπαιξαν, ως ένα βαθμό, σε καλό επίπεδο. Είχαν την επιθυμία. Γενικώς, όμως, είχαμε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ υπήρχαν καλύτερα πράγματα στην επίθεση να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτούς τους τομείς”.

Είπε ακόμη: “Πρέπει να λύσω αυτά τα προβλήματα. Είμαστε μακριά από το βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Μετά τον Ρονάλντο, που αποκτήσαμε, δεν χρειαζόμαστε νέους παίκτες. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε θέλουμε να ξοδεύουμε περιττά χρήματα. Μπορούμε να δουλέψουμε καλά με τους νεαρούς παίκτες μας. Θέλω όλοι οι παίκτες μας να έχουν μια πολύ πιο σοβαρή στάση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε. Έτσι όπως παίξαμε σήμερα, δεν μπορούμε να κερδίσουμε ελληνική ομάδα δεύτερης κατηγορίας, όχι τον ΠΑΟΚ!”

Ντεμπούτο για τρεις

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, που δεν διήρκεσε 90 λεπτά, αλλά 60′ (25′ το πρώτο ημίχρονο και 35′ το δεύτερο), κατόπιν αιτήματος της Σεπτέμβρι, ο Μάριο Ιλιέφσκι στο 27ο έφερε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους και ο Μπιλάλ Μπάρι στο 37ο ισοφάρισε. Σημαντικό για τη Λέφσκι είναι ότι οι τρεις νέοι παίκτες της ομάδας, Ιβελίν Ποπόφ, Άντε Μπλάζεβιτς και Ρονάλντο, έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο σε αυτό το φιλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο, βασικοί για τους “μπλε” ήταν οι νεαροί σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι έδειξαν ενθουσιασμό διεκδικώντας μόνιμη θέση στην ομάδα. Μάλιστα, έχασαν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές ήταν αρκετές για τη Λέφσκι. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, όμως, ο προπονητής της ομάδας δεν έμεινε ευχαριστημένος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.