Conference League: Ομάδα της σεζόν με Πελεγκρίνι αρχηγό (pics)

Kορυφαίος παίκτης στο Europa Conference League για τη σεζόν 2021/22 αναδείχθηκε από την UEFA ο Λορέντσο Πελεγκρίνι με την Ρόμα να έχει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα της σεζόν

Ο Ιταλός αρχηγός των Ρωμαίων πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου με τη Ρόμα, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε τέσσερα τέρματα και δύο ασίστ σε δέκα συμμετοχές του στη φετινή διοργάνωση.

Η Ρόμα έχει τέσσερις παίκτες στην Ομάδα της σεζόν στο Europa Conference League, συμπεριλαμβανομένων των Τάμι Έιμπραχαμ και Λορέντσο Πελεγκρίνι. Η νίκη τους αντικατοπτρίστηκε επίσης στην επιλογή της UEFA για την ομάδα της σεζόν για το τουρνουά. Ο Έιμπραχαμ και ο πρώτος σκόρερ Σίριλ Ντέσερς της Φέγενορντ στην επίθεση, με τον αρχηγό της Ρόμα στη μεσαία γραμμή. Παρών μαζί με τον τερματοφύλακα Ρουί Πατρίσιο είναι και ο Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος αναδείχθηκε Man of the Match στον τελικό. Αν και έχασε τον τελικό, η Φέγενορντ είχε πέντε παίκτες στην ομάδα της σεζόν, καθώς ήταν αήττητη από τη φάση των ομίλων. Η Ρόμα δεν είχε κερδίσει ποτέ ένα επίσημο τουρνουά UEFA στο παρελθόν, καθώς το Fairs Cup στη δεκαετία του 1960 δεν αναγνωρίστηκε. Είχαν φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και του Κυπέλλου Ευρώπης, προπομπός του Champions League, χάνοντας το 1991 και το 1984 αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.