Στην “Αγιά Σοφιά” ο τελικός του Conference League το 2024

Το νέο στολίδι της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League το 2024, κάτι που επικυρώθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA στη συνεδρίαση που διεξήχθη στη Βιέννη.

Η “Ένωση” σε συνεργασία με την ΕΠΟ είχαν καταθέσει πλήρη φάκελο για το χρίσμα από την UEFA τόσο για τον τελικό της διοργάνωσης το 2023 όσο και γι’ αυτόν του 2024, κερδίζοντας εκ τέλει τη “μάχη”.

Μάλιστα, πέρα από το αίτημα που είχε κατατεθεί, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κάνει πλήρη παρουσίαση του νέου της γηπέδου στους ανθρώπους της UEFA και τα σχόλια που είχε λάβει ήταν άκρως εγκωμιαστικά.

Η παρουσίαση έγινε στις 31 Μαρτίου και ξεκίνησε με το intro-video, που συνδύασε την πρώτη παρουσίαση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με τη σημερινή εικόνα του έργου. Στη συνέχεια η UEFA ήρθε για πρώτη φορά σε πλήρη γνώση των αναλυτικών στοιχείων, της ταυτότητας και των αριθμών του νέου γηπέδου της Ένωσης, ενώ απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την προσβασιμότητα, την ασφάλεια, θέματα security, ticketing, media, τηλεοπτικής κάλυψης, τους εσωτερικούς χώρους, VIP και hospitality, ΑΜΕΑ, τεχνικά ζητήματα, φωτισμός. Ξεχωριστή παρουσίαση έγινε για τις τεχνικές προδιαγραφές και τον τρόπο κατασκευής του χλοοτάπητα.

Κάπως έτσι, οι άνθρωποι της UEFA κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στη Βιέννη, αποφάσισαν τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League το 2024, στην “Αγιά Σοφιά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.