Αϊντχόφεν: Γιατί θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό

Στο ίδιο ευρωπαϊκό έργο θεατές στην Αϊντχόφεν, 14 μήνες μετά από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Europa League 2020-21.

H PSV αποκλείστηκε την Πέμπτη από τα ημιτελικά του Europa Conference League με ήττα 2-1 εντός έδρας από τη Λέστερ και ο ολλανδικός Τύπος εντόπισε τις συμπτώσεις του τελευταίου αγώνα της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια.

Πέρσι, το ευρωπαϊκό ταξίδι της Αϊντχόφεν είχε ολοκληρωθεί στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ζαχάβι να δίνει στην ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ το προβάδισμα με 2-0 στη ρεβάνς (4-2 υπέρ των Πειραιωτών το πρώτο ματς), πριν ο Χασάν με γκολ στο 88′ δώσει την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους», χάρη στον κανονισμό του εκτός έδρας τέρματος, στην τελευταία χρονιά εφαρμογής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φέτος, ξανά η Αϊντχόφεν προηγήθηκε με γκολ του Ισραηλινού, για να αποκλειστεί εκ νέου στο 88ό λεπτό, με τον Περέιρα να γράφει το 1-2 στο «Φίλιπς Στάντιον» μετά την ισοφάριση του Μάντισον.

Το γεγονός δεν ξέφυγε της κριτικής της εφημερίδας Algemeen Dagblad που τόνισε:

«Ένα καλό πρώτο ημίχρονο με προοπτικές, αλλά ένα δεύτερο στο οποίο η PSV έπεσε σταδιακά και τελικά το πλήρωσε με ένα θανατηφόρο γκολ στα τελευταία λεπτά. Ένα μοτίβο που δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Πέρσι, το 88ό λεπτό ήταν αυτό που έβγαλε νοκ – άουτ την Αϊντχόφεν εντός έδρας στο Europa League από τον Ολυμπιακό. Τώρα στο ίδιο λεπτό η Λέστερ έκανε κάτι παρόμοιο στο Conference League», ανέφερε το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι η PSV δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει αγώνα νοκ – άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης στα δύο χρόνια παρουσίας του Ρόγκερ Σμιντ στον πάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.