ΠΑΟΚ: Ο Κλάους επέστρεψε στην Τούμπα (pic)

Για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2017 όταν και χώρισαν οι δρόμοι τους με τον "Δικέφαλο" ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της ομάδας επέστρεψε - έστω και στις κερκίδες - του γηπέδου

Χρειάζονται πολλές σελίδες για να μπορέσει κάποιος ν’ αποτυπώσει την πολύ ιδιαίτερη κι αντίστοιχα ξεχωριστή σχέση που έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον ΠΑΟΚ.

Όντας μια ζωή στ’ ασπρόμαυρα, από παιδί στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας ως οπαδός, μετά στις Ακαδημίες της ομάδας και … ballboy μέχρι να φτάσει να γίνει αρχηγός της, ο “Δικέφαλος” ήταν, είναι και θα είναι ένα τεράστιο και πάρα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής του ότι κι αν έχει συμβεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος με τον σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της τον Κλάους για την ιστορικής σημασίας προσφορά του στην ομάδα που υπηρέτησε από κάθε πόστο τα τελευταία 20 χρόνια και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σπουδαίας καριέρας του“, ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας στις 22 Αυγούστου του 2017.

Έκτοτε δεν είχε ξαναβρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την ομάδα της καρδιάς του. Οι λόγοι … ευνόητοι. Το έκανε χθες, επιστρέφοντας στην κερκίδα είκοσι πέντε χρόνια μετά, από εκεί όπου είχε ξεκινήσει και μάλιστα στη Θύρα , δημοσιεύοντας φωτογραφικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για να παρακολουθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια διάκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.