ΠΑΟΚ: Περήφανος ο Κρέσπο για τα όσα πέτυχε φέτος ο “Δικέφαλος”

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δήλωσε στο Novasports και στον Ευγένη Δαδαλιάρα για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ, αλλά και για τους στόχους του “Δικέφαλου” του Βορρά στις εγχώριες διοργανώσεις. Αναλυτικά, ο Κρέσπο:

Για τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ: «Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είναι δίκαιο. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε από τη διοργάνωση, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα αξίζαμε κάτι καλύτερο. Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν με το μέρος της Μαρσέιγ, που είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε τις στιγμές μας, γνωρίζοντας από την αρχή πως το έργο μας δε θα ήταν εύκολο».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ίσως, επειδή έχασα μια μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και από αυτό σκόραρε η Μαρσέιγ. Κλέψαμε αρκετές φορές την μπάλα κοντά στη δική τους περιοχή, όμως η διαφορά ήταν πως εμείς δε σκοράραμε. Ίσως, να ήταν και η διαφορά ποιότητας. Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζαμε περισσότερα».

Για τη γεύση που αφήνει στην ομάδα η φετινή πορεία της στην Ευρώπη: «Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι το επόμενο διάστημα, η γεύση που θα μας αφήσει η ευρωπαϊκή μας πορεία θα είναι καλή. Θα είμαστε περήφανοι για τα όσα πετύχαμε, για το ότι φτάσαμε στο σημείο να σκεφτόμαστε τους ημιτελικούς. Τώρα είναι δύσκολο. Νιώθουμε στεναχωρημένοι επειδή δείξαμε πως μπορούσαμε να προκριθούμε. Επιπλέον, είδαμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Τελείωσε το παιχνίδι και αυτοί έμειναν εκεί και μας υποστήριξαν, ακόμα κι αν είχαμε χάσει το παιχνίδι. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο στεναχωρημένοι. Ωστόσο, κάναμε ένα βήμα πιο μπροστά φέτος και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την επόμενη χρονιά».

Για το αν τους είπε κάτι ο Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι: «Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε αρκετά, ωστόσο μας είπε πως πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Πριν το παιχνίδι μας είπε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες και πως ο Θεός θα είναι μαζί μας. Νομίζω ότι ο Θεός τελικά δεν ήταν με εμάς, επειδή αν ήταν, θα σκοράραμε δύο ή τρία γκολ. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα νοιώθουμε καλά για τα όσα πετύχαμε. Τώρα νιώθουμε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο για τους οπαδούς μας και τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, αλλά και το ότι δεν καταφέραμε να τους δώσουμε αυτό που άξιζαν».

Για τη συνέχεια στην Ελλάδα και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη: «Είναι δύσκολο, γιατί αγωνιζόμαστε σε λίγες μόνο ημέρες μετά από δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε την αποθεραπεία μας και να σκεφτούμε την Κυριακή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αρκετά ντέρμπι και φυσικά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Όμως, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.