Μαρσέιγ: Σ. Μπακαμπού “Αντέξαμε στα πρώτα λεπτά κι αυτό μας βοήθησε”

Ο 31χρονος Κονκολέζος επιθετικός της Μαρσέιγ έπλεξε το εγκώμιο του Μανταντά, την αρχική προσέγγιση του αγώνα και μίλησε για τη συνέχεια σε Ligue1 και Europa Conference League

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, μπορεί να είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ αλλά δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία για το σε ποιόν ανήκει ο τίτλος του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σ’ ερώτηση για το αν ανήκει στον Μανταντά είπε στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς: «Ναι σήμερα ήταν εκπληκτικός. Μας βοήθησε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Είναι έμπειρος και ένας πολύ καλός τερματοφύλακας»

Για το πώς μπήκε η Μαρσέιγ στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο: «Ξέραμε από το ζέσταμα ότι θα δεχτούμε πίεση από την αρχή. Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ δυνατό, αντέξαμε στα πρώτα λεπτά και αυτό μας βοήθησε για να βρούμε τα πατήματα μας στη συνέχεια του παιχνιδιού»

Για την πορεία της Μαρσέιγ στην Ευρώπη και πώς χάρηκαν την πρόκριση: «Ήμασταν χαρούμενοι στα αποδυτήρια. Είναι λογικό. Έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στη διοργάνωση και πλέον αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε το κύπελλο. Είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο με τόση φασαρία, αλλά αυτό είναι το σημαντικό. Δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε τη διοργάνωση. Ο πρόεδρος μας το είπε από τα Χριστούγεννα ότι πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε το κύπελλο»

Εάν θα είναι δύσκολα τα επόμενα παιχνίδια όπως αυτό με την Παρί:«Ναι μπορεί να είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έτσι μπορούμε να βρούμε ρυθμό. Αυτό θα φανεί την Κυριακή, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Για την εμφάνισή του παρότι δεν σκόραρε: «Πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε. Έχει πάντα σημασία η κάθε έδρα που παίζεις είτε εδώ είτε στο Βελοντρόμ. Είναι φανταστικό να κερδίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο και είμαι χαρούμενος που και εγώ μπόρεσε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου»

Για τον αγώνα με την Παρί και πώς τον περιμένει αυτός και η ομάδα: «Είναι σημαντικός αγώνας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι κάναμε σήμερα. Είναι δύσκολο και θέλει μεγάλη προσπάθεια να κερδίζεις τον ΠΑΟΚ δύο φορές. Αυτό το πρέπει το κάναμε σήμερα και αύριο θα ξεκινήσουμε να σκεφτούμε τον αγώνα με την Παρί και ξέρω καλά ότι είναι το “κλάσικο” του γαλλικού πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.