ΠΑΟΚ: Χ. Κρέσπο “Στεναχωρημένος για όλους ….” (vid)

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός σχολίασε το λάθος του ενώ στο τέλος εμφανίστηκε συγκινημένος για την αντίδραση του κόσμου παρά τον αποκλεισμό

Είναι γνωστό πως ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ.

Ο ρόλος του, ο χαρακτήρας του κι η ξεχωριστή προσωπικότητά του είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει με συνέπεια να μοιράζεται το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς σχολίασε: «Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι έτσι, κάποιες φορές πληρώνεις τα λάθη και έχασα την κατοχή στο δικό μας μισό του γηπέδου και δεχτήκαμε το γκολ, είχαμε δέκα ευκαιρίες για γκολ δεν το καταφέραμε στεναχωρηθήκαμε για το γήπεδο, τον κόσμο και πως μας στήριξαν, είμαστε  στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε και δεν τα καταφέραμε».

Για το αν υπήρχε θέμα συγκέντρωσης: «Όχι ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα, συνολικά η απόδοσή μας ήταν καλή, αλλά πληρώνεις τα λάθη στο ποδόσφαιρο. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά αυτό το παιχνίδι σου έδινε την εντύπωση, πως και δύο και τρεις φορές να παίξεις, δε θα νικήσουμε. Δεν είχαμε και την τύχη που χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια».

Και για τη στήριξη του κόσμου και την αντίδρασή του στο τέλος είπε βουρκώνοντας: «Για μένα ήταν ακόμη χειρότερο για όταν βλέπεις ότι σε στηρίζουν έτσι είναι ακόμη χειρότερο, είναι ακόμη πιο δύσκολο, ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο τουρνουά, όταν βλέπεις να σε στηρίζει τόσο,  αισθάνεσαι πιο πολύ στεναχωρημένος, ελπίζω όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού να μας τα δώσει πίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.