Μπόντο: Καταγγελία για επίθεση στον προπονητή από άνθρωπο της Ρόμα

Η Μπόντο γνωστοποίησε πως έκανε καταγγελία στις Αρχές για σωματική επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ο προπονητής της ομάδας Κετίλ Κνούτσεν από άνθρωπο της Ρόμα.

Η UEFA αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό το οποίο κατήγγειλε η Μπόντο για επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ο τεχνικός της ομάδας Κετίλ Κνούτσεν από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Νορβηγοί o προπονητής τερματοφυλάκων επιτέθηκε βίαια στον προπονητή τους στην φυσούνα μετά το τέλος του ματς.

Η Μπόντο ξεκαθαρίζει πως η UEFA, έχει στα χέρια της το οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταγράψει όλα όσα έγιναν ανάμεσα στους δύο άντρες.

«Η Ρόμα βομβαρδίζει τα ΜΜΕ με ψέματα, σε μια προσπάθεια να καλύψει την αντιαθλητική συμπεριφορά. Η Μπόντο γνωρίζει πως υπάρχει βίντεο από το περιστατικό, όπου απεικονίζεται η επίθεση που δέχθηκε ο Κνούτσεν από ανθρώπους της Ρόμα. Ο σύλλογος έχει δει το βίντεο. Απαιτούμε και ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο βίντεο που ανήκει στην UEFA. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα ήταν εκτός των ορίων που επιτρέπεται στο προπονητικό επιτελείο και επιτέθηκε λεκτικά και με χειρονομίες στον προπονητή μας. Η Μπόντο ενημέρωσε τον τέταρτο σε πολλές περιπτώσεις. Τα παράπονά μας όμως δεν εισακούστηκαν και τελικά του επέτρεψαν να συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά».

Ο Κετίλ Κνούτσεν αναφέρει για το περιστατικό.

«Όλα οδήγησαν σε μια σωματική επίθεση εναντίον μου στη φυσούνα. Συνήθως από τη φύση μου θα έφευγα. Σε αυτή την περίπτωση όμως μου επιτέθηκαν με βία. Με άρπαξε από το λαιμό και με έσπρωξε στον τοίχο. Ήταν λογικό πως έπρεπε να αμυνθώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.