Λουτσέσκου: “Καλύτερα οι οπαδοί σας να μην ταξιδέψουν σπίτι μας” (vids)

Ποιός .... είδε τον Ρουμάνο τεχνικό και δεν τον ... φοβήθηκε

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ είπε, μεταξύ άλλων, ότι διατηρεί την αυτοπεποίθησή του στα επίπεδα που είχε και πριν το παιχνίδι και δεν αλλάζει κάτι σε αυτό. 

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε όπου το ξέσπασμά του σ’ ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου ήταν πρωτόγνωρο για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από το ματς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ελπίζω οι οπαδοί σας να γίνουν δεκτοί, όπως εμείς εδώ. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και για την Μασσαλία. Καλύτερα οι οπαδοί σας να μην ταξιδέψουν σπίτι μας“.

Νωρίτερα με τη λήξη του αγώνα είχε σημειώσει: “Eίμαι απογοητευμένος, έπρεπε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο όπως παίξαμε στο δεύτερο. Ήμασταν βιαστικοί με τη μπάλα στα πόδια και χωρίς υπομονή κατά το πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με ποιότητα, το δεύτερο τους γκολ ήταν απόδειξη αυτού. Στο τέλος του αγώνα θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει, θα ήταν μία σπουδαία ισοπαλία”. 

Πρόσθεσε: “Ήταν αυτό που περίμενα από εμάς στο παιχνίδι όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια. Η Μαρσέιγ είχε υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μας απείλησε πολύ. Μου άρεσε η αυτοπεποίθηση και η ποιότητα που δείξαμε σαν ομάδα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δείξαμε μεγαλύτερη προσωπικότητα”.

Αναφέρθηκε στο όριο των καρτών που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και αν έγινε κάποια συζήτηση για αυτό. Είπε: “Δεν το σκεφτόμασταν αυτό, μόνο το πώς έπρεπε να παίξουμε. Δεν απασχολούσε αυτό, αν κάποιος τιμωρούνταν, θα έπαιρνε κάποιος άλλος τη θέση του”. 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε ο 53χρονος Ρουμάνος τεχνικός πρόσθεσε απαντώντας σ’ ερώτημα για το αν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για την ομάδα του: «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από τέτοια «επεισόδια». Σε έναν αγώνα τίθεται αντιμέτωπη η ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά αυτές οι διαφορές είναι που κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορώ να σας πω ότι στο πρώτο μέρος μας έλειψε η προσωπικότητα, ώστε να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο, να την κυκλοφορήσουμε καλύτερα, αλλά στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με διαφορετική προσέγγιση, βγάλαμε προσωπικότητα και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και στο πρώτο μέρος.

Από την άλλη η Μαρσέιγ δεν έκανε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Πέτυχε όμως δύο γκολ. Το ένα ήταν μια απίστευτη εκτέλεση του Παγέ, δείγμα της ποιότητάς του και της εμπειρίας του. Μπορώ να πω τελικά ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος με όσα δείξαμε στο γήπεδο σε γενικές γραμμές.

Αν είχαμε λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ και να πάμε στη ρεβάνς με ένα καλύτερο αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.