Conference League: Ανέτρεψε Ρόμα και Μουρίνιο η Μπόντο Γκλιμτ, “ανοιχτούς λογαριασμούς” για Λέστερ-Αϊντχοφεν (hls)

Η Λέστερ και η Αϊντχόφεν θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στην Ολλανδία, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Η Μπόντο Γκλιμτ με ανατροπή και τα γκολ των Σάλτνες (56') και του Βέτλεσεν (89') επικράτησε με 2-1 επί της Ρόμα, στην Ιταλία οι Νορβηγοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους "4" του Europa Conference League.

Η Λέστερ και η Αϊντχόφεν θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στην Ολλανδία, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Η Μπόντο Γκλιμτ με ανατροπή και τα γκολ των Σάλτνες (56′) και του Βέτλεσεν (89′) επικράτησε με 2-1 επί της Ρόμα και στην Ιταλία οι Νορβηγοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους “4” του Europa Conference League.

Λέστερ-Αϊντόφεν: 0-0

Δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι με την Μπόντο Γκλιμτ η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο. Οι Ιταλοί με τον Πελεγκίνι μόλις στο 5′ δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία τους, ο άσος των “τζιαλορόσι” αστόχησε να ανοίξε το σκορ, αφού έστειλε τη μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο αρχηγός της Ρομά επέμεινε, αλλά η “στρογγυλή θεά” καταλήγει σε κόρνερ. Οι Νορβηγοί απάντησαν στις ευκαιρίες της Ρόμα με τους Σάλτνες (13′) και τον Βέτλεσεν (16′), όμως και εκείνοι ήταν άστοχοι. Οι φιλοξενούμενοι στο 43ο λεπτό “άνοιξαν” το σκορ με τον Λορέντζο Πελεγκρίνι, ο οποίος έψαχνε το γκολ από την αρχή του αγώνα και τελικά έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα 1-0.

Μετά την επιστροφή από την ανάπαυλα του ημιχρόνο ο Σάλτνες έφερε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 1-1 στο 56ο λεπτό για την Μπόντο Γκλιμτ. Η ανατροπή ήρθε από τον Βέτλεσεν στο 89′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 επί των Ιταλών και οι Νορβηγοί έχουν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “4” της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Μπόντο Γκλιμτ (Κχιετίλ Κνούτσεν): Χάικιν, Σάμπστεντ, Μόε, Χέιμπροτεν, Βεμπανγκόμο, Βέτλεσεν, Χάγκεν, Σάλτνες, Πελεγκρίνιο, Κόομσον και Έσπεγιορντ (77′ Μπονιφάς).

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Μαντσίνι (69′ Σμάιλινγκ), Ιμπανιέζ, Σέρχιο Ολιβέιρα, Πελεγκρίνι, Κριστάντε, Κουμπούλα, Μικιταριάν (65′ Σομουρόντοφ) , Εϊμπραχάμ και Ζαλέφσκι (65′ Βίνα).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΜπόντοΓκλιμτ – Ρόμα 2-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNC8wNy8yMS8yOF8yNl82MjRmNTc3YTJhY2UzLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M59S”,”uploadDate”:”2022-04-07T21:27:04.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cj4bp84kgz4x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.