Χ. Τσιγγάρας “Δείξαμε χαρακτήρα, δεχθήκαμε πίεση αλλά τα καταφέραμε”

Φορώντας τη φανέλα του άτυχου και τραυματία "αδερφού" του. Γιάννη Μιχαηλίδη πανηγύρισε την πρόκριση ο χαφ του "Δικεφάλου"

Ένα πολύ σημαντικό κι ασφαλές δείγμα του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα και συνιστά βασικότατο συστατικό των επιτυχιών του ΠΑΟΚ, ανάμεσα στις οποίες πλέον είναι κι η πρόκριση στους “8” του Europa Conference League έδειξε ο Χάρης Τσιγγάρας.

Ο 22χρονος χαφ αμέσως μετά το τέλος του ματς, εμφανίστηκε φορώντας τη φανέλα του ατυχέστατου Γιάννη Μιχαηλίδη, που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να τον τιμήσει. Όπως εξήγησε: «Η φανέλα είναι για το δωμάτιο μου, για τον αδερφό μου. Εύχομαι να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς όπως έχω πει και στον ίδιο. Τον περιμένουμε πίσω».

Μιλώντας για το ματς πρόσθεσε: «Δείξαμε χαρακτήρα, δεχθήκαμε πίεση αλλά τα καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ξέραμε τι σύστημα παίζουν, γνωρίζαμε πως θέλουν τη νίκη. Δεχθήκαμε πολύ πίεση αλλά το κρατήσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου ανέφερε: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα. Τους ευχαριστούμε, χαιρόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας».

Και κατέληξε: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχουμε κάνει. Αρχίζω και το συνειδητοποιώ σιγά σιγά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.