Ματσάρα στο Αϊντχόφεν, προβάδισμα Λέστερ, Μαρσέιγ, ελπίζουν οι Έλληνες της Άλκμααρ (hls)

Αϊντχόφεν και Κοπεγχάγη ήρθαν ισόπαλες 4-4, η Λέστερ πήρε προβάδισμα επί της Ρεν (2-0), ενώ όλα είναι ανοιχτά στα Μαρσέιγ-Βασιλεία (2-1), Μπόντο Γκλιμτ-Άλκμααρ (2-1).

Λέστερ-Ρεν: 2-0

Η Λέστερ προηγήθηκε με τον Ολμπράιτον στο 30ό λεπτό του αγώνα. Κυνικές οι “αλεπούδες” βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 93΄ με τον Ιχεανάτσο για να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Μαρσέιγ-Βασιλεία: 2-1

Με δύο γκολ του Μίλικ στο 19ο λεπτό με πέναλτι και στο 68ο η Μαρσέιγ έμοιαζε φαβορί της αναμέτρησης αλλά το γκολ του Εσπόζιτο στο 79′ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες ενόψει της ρεβάνς στην Ελβετία.

Μπόντο Γκλιμτ-Άλκμααρ: 2-1

Η Άλκμααρ έχασε στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά με νίκη στην Ολλανδία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πελεγκρίνο στο 39′, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αμπουκλάλ στο 73′. Ωστόσο στο 91′ οι Νορβηγοί βρήκαν τηνίκη με πέναλτι του Σολμπάκεν. Ωστόσο ο Χατζηδιάκος έκανε κανονική προβολή στην μπάλα με τον διαιτητή (χωρίς τη βοήθεια του VAR να δίνει λανθασμένα το πέναλτι). Βασικοί έπαιξαν οι Χατζηδιάκος και Παυλίδης ο οποίος είχε δοκάρι στο 30′.

Αϊντχόφεν-Κοπεγχάγη: 4-4

Ματσάρα στην Ολλανδία ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και την Κοπεγχάγη. Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Γιοχάνεσον, για να ισοφαρίσει ο Γκακπό στο 21′. Ο Μπιέλ στο 23′ κι ο Λεραγκέρ στο 43′ έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του τραυματία Ζέκα. Όμως η PSV επανήλθε και ισοφάρισε με γκολ του Ντόαν και του Γκακπό, το δεύτερό του, στο 50′ και το 70′ αντίστοιχα. Ωστόσο η Κοπεγχάγη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Μπιέλ στο 78′. Ούτε αυτή τη φορά όμως μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ξανά την απάντηση με τον Ζάχαβι στο 85′ διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 4-4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.