ΠΑΟΚ: Μια μέρα πριν από το ματς με τη Γάνδη η εκδίκαση της UEFA

Για την προσεχή Τετάρτη (09/03) ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του "Δικεφάλου" για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίντγιουλαντ στο γήπεδο της Τούμπας από το Πειθαρχικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους “16” του Europa Conference League στιγματίστηκε από την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το πέρας της αναμέτρησης προκειμένου να πανηγυρίσουν.

Αυτό ανέφερε και το κατηγορητήριο που συνέταξε κι απέστειλε στον “Δικέφαλο” η UEFA, λαμβάνοντας υπ’ όψιν της την έκθεση του Γάλλου παρατηρητή που βρισκόταν στο γήπεδο. Σ’ αυτό αναφέρεται και το άναμμα πυρσών σε κερκίδα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σήμερα η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου, δηλαδή μία ημέρα πριν από τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη στο γήπεδο της Τούμπας κι η αγωνία έχει να κάνει με το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας.

Από την πλευρά του “Δικεφάλου” σημειώνεται πως η ομάδα δεν είναι υπότροπη, υπάρχει δεδικασμένο ανάλογων περιπτώσεων με κλείσιμο μεμονωμένης κερκίδας ή βαρύ χρηματικό πρόστιμο, εκφράζοντας παράλληλα συγκρατημένη αισιοδοξία πως το πρώτο ματς για τη φάση των “16” θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.