Conference league: Προβάδισμα για Σλάβια, Ραπίντ και PSV (hls)

Η Σλάβια Πράγας πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Φενέρ, με τον Πέλκα να σκοράρει. Η Ραπίντ αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 65΄νίκησε με 2-1 την Φίτεσε και η Αϊντχόφεν επικράτησε χάρη στο γκολ του Γκακπό.

Αιντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-0

Η Αιντχόφεν υποδέχτηκε στο Φίλιπς Στάντιον την Μακάμπι.

Η ομάδα του Σμιντ, μπήκε με διάθεση να πετύχει γρήγορο γκολ και το κατάφερε στο 11 με τον Γκάκπο. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαντουέκε απείλησε με κεφαλιά αναγκάζοντας τον Πέρετζ σε εντυπωσιακή επέμβαση. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Μακάμπι, ήρθε στο 28 με τον Μπιτόν με τον Ντρόμελ να σώζει τον κίνδυνο για τηνε στία του. Στο 38 ο Ζάχαβι με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Αιντχόφεν: Ντρόμελ, Μουενέ(46΄Ντοάν), Τεζέ, Μαξ, Μαουρο Τζούνιορ, Φέερμαν, Γκέτσε, Γκουτιέρες, Μαντουέκε(61΄Φερτέσεν), Ζάχαβι(87΄Μπρούμα), Γκακπό

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πέρετζ, Σάμποριτ, Μπαλτάσα(88΄Νταβιντζάντα), Νάχμιας, Ζεράλδες, Γκλάζερ(73΄Γκολάσα), Κανοχόφσκι, Μπίτον(73΄Μπεν Χαΐμ), Σαμίρ(63΄Γιεϊνί), Πέριτσα, Γιοβάνοβιτς(63΄Κούβας)

Κίτρινες: Τέζε, Γκλάζερ, Μάουρο Τζούνιορ, Γιεϊνί

Φενέρμπαχτσε- Σλάβια Πράγας 2-3

Στο Σουκρού Σαράτσογλου, η Σλάβια Πράγας, προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ιμπραχίμ Τραορέ. Πρώτο εφετινό γκολ για τον ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φενέρ μπήκε δυνατά με στόχο αρχικά να ισοφαρίσει. Ο Πέλκας στο 58 βρέθηκε σε θέση βολής και το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 1-1! Ωστόσο η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, καθώς στο 62 ο Ντόρλι και στο 64 ο Λινγκρ διαμόρφωσαν το 1-3!

Το τελικό 3-2 για την Φενέρ, έγινε στο 83 με τον Καντίογλου.

Φενέρμπαχτσε: Μπαγιντόρ, Σανγκαρέ, Κιμ(46΄Τίσεραντ), Ζάλαϊ, Καντιόγλου, Γιαντάς, Σόσα, Οσαγί Σάμουελ, Ζάιτς(75΄Γκουλέρ), Πέλκας(88΄Μπερίσα), Βαλέντσια(74΄Ντουρσούν)

Σλάβια Πράγας: Μαντούς, Κατσαράμπα, Χόουλς, Ουσού, Ντόρλι(Τέτσλ), ΠΛάβτσιτς(46΄Λινγκρ) Σεβτσίκ, Τραορέ(75΄Σάμεκ), Σραντζ, Σορ(86΄Χόρσκι), Ολαγίνκα

Κιτρινες: Ζάιτς

Ραπίντ Βιένης – Φίτεσε 2-1

Η Ραπίντ υποδέχτηκε την Φίτεσε στο Αλιάντς Στάντιον και δεν μπορούσε να περιμένει καλύτερο ξεκίνημα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντράιφ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύει και δεύτερο γκολ στο 5 αλλά ο Μάρκο Γκρουλ δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο σκόρερ του 1-0, στο 10 είχε δοκάρι και στο 16΄ο Γκρουλ με ωραία ενέργεια έκανε το 2-0 για την Ραπίντ, δίνοντας της σημαντικό προβάδισμα εν όψει του δεύτερου αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Φίτεσε, ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50. Ο Γκρμπιτς, βρέθηκε σε πλεονέκτική θέση με τον Γκάρτλερ να σώζει. Στο 53 η Ραπίντ είχε δοκάρι με τον Ντράουφ. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους γηπδούχους στο 65, όταν αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή ο Στοΐκοβιτς.

Η Φίτεσε απείλησε τρία λεπτά αργότερα, στο 68΄, όμως η κεφαλιά του Ορόζ πέρασε άουτ, χάνοντας καλή ευκαιρία να μειώσει.

Οι Ολλανδοί, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσαν και μείωσαν στο 74΄με τον Οπέντα.

Ραπίντ Βιέννης: Γκάρτλερ, Στοΐκοβιτς, Αϊγιού, Μόρμαν(61΄Βίμερ), Άουερ, Κιταγκάβα(68΄Αράς), Γκράοβατς(83΄Γκέρφελντ), Λιούμπισιτς, Ντράιφ(69 Πέτροβιτς), Ντεμίρ(62΄Φούντας), Γκρουλ

Φίτεσε: Χάουβε, Βίτεκ, Ράσμουσεν, Ντόκι, Ορόζ, Τρόνσταντ, Ντομγκιόνι, Ντάσα, Γκομπό(55΄Μπάντεν Φρεντέρικσεν), Γκρμπιτς(86΄Μπούιτνικ), Οπεντά

Κίτρινες: Γκράοβατς, Αϊγιού, Ντεμίρ, Σοτϊκοβιτς, Ντόκι, Ορόζ, Γκάρτλερ, Οπέντα, Γκρουλ.

Κόκκινη: Στοϊκοβιτς(65΄)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.