ΠΑΟΚ: Ο κορωνοϊός “χτύπησε” πριν τη Λίνκολν! – Η αποστολή

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Λίνκολν (9/12, 22:00) στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League

Ο κορωνοϊός δεν αφήνει σε ηρεμία τον ΠΑΟΚ μία μέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Λίνκολν (9/12, 22:00) στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League. Συγκεκριμένα, στις σχετικές εξετάσεις που έγιναν, βρέθηκαν δύο θετικά δείγματα παικτών του “Δικέφαλου”, οι οποίοι, ως εκ τούτου, έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή (8/12) προπόνηση, τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα), αλλά και τον Μιχαηλίδη, που είναι τιμωρημένος, αναφέρει τα εξής:

“Ώρα “τελικού”, ώρα πρόκρισης για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λίνκολν στην Τούμπα και θέλει νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ, προκειμένου να κλειδώσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (08.12) στη Νέα Μεσημβρία. Στην τελευταία προπόνηση το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε τακτικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης, ενώ το βάρος έπεσε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα που συνέχισαν με ατομικό πρόβλημα, στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος βγήκε για πρώτη φορά κι έτρεξε στο γήπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.