ΠΑΟΚ: «Κοιτάζει» Λίνκολν μέσα σε «βαρύ» κλίμα

Η τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο του Βορρά έχει φέρει κακή ψυχολογία στην ομάδα και αμφισβήτηση από τους πάντες...

Στο εντός έδρας ματς με τη Λίνκολν την Πέμπτη (09/12, 22:00) στρέφει την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα «βαρύ», έπειτα και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν με 3-2 και πλέον πρέπει να κοιτάξουν να αποφύγουν τα χειρότερα, καθώς ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι, για την τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League.

Άπαντες, ακόμη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υπό αμφισβήτηση και πρέπει ανατρέψουν την κατάσταση, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στη Διοργάνωση και τους «32» και για να να συμβεί αυτό πρέπει να νικήσει την αποκλεισμένη και χωρίς βαθμό στο γκρουπ Λίνκολν, ελπίζοντας παράλληλα σε απώλεια της ισόβαθμης μαζί του Σλόβαν, στην Κοπεγχάγη.

Σε περίπτωση που κερδίσουν και οι Σλοβάκοι, τότε πρέπει να σκοράρει περισσότερο από αυτούς, καθώς αυτή την στιγμή βρίσκεται πίσω στη διαφορά τερμάτων με ένα λιγότερο.

Όπως και να έχει η πρόκριση είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλιώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι αντίκτυπο θα έχει κάτι διαφορετικό…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.